Meccano Meccanoid G15 KS van Spin Master is genomineerd door de vakjury als Speelgoed van het Jaar en maakt kans om gekozen te worden tot Speelgoed van het Jaar 2015 in de leeftijdscategorie 10-11 jaar.

Productinformatie en adviesprijs:
Bekijk op bol.comGewicht: 6,5 kg
Afmetingen product: 48 x 32 x 31 cm (lxbxh)
Afmetingen verpakking: 61,3 x 38,5 x 14,4 cm (lxbxh)
1190 onderdelen
Adviesprijs: € 399,99
Fabrikant: Spin Master

speelgoed-van-het-jaar-logoVoor meer informatie over Meccano Meccanoid G15 KS, en samenvattingen uit het juryrapport, klik hier >>>>

Voor informatie over ander genomineerd speelgoed, klik hier >>>>

Mijn ervaring met Meccano Meccanoid G15 KS als lid van de vakjury van Speelgoed van het Jaar 2015:

Dit is nu echt speelgoed waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik houd van techniek en heb ik de jaren dat ik DutchCowboys blogde al veel leuke ‘gadgets’ voorbij zien komen. Maar deze is echt een van de leukste: allereerst de uitdaging om hem in elkaar te zetten en dan het plezier om de interactie aan te gaan. En dan nog de mogelijkheid om hem te programmeren! Hij is niet van het soort Meccano wat ik nog van ‘vroeger’ ken, maar van kunststof, wat prima werkt.

We hebben gezien waar de in elkaar gezette Meccanoid robot toe in staat was, althans een klein beetje. Hij heeft nog humor ook: wanneer je met hem gaat wandelen, hand in hand, begint hij spontaan te fluiten! Gelukkig is hij voor de doelgroep van de kinderen die begrijpen dat Sinterklaas geen onbeperkt budget heeft en die het misschien als combi-cadeau willen vragen, samen met een broer / zus of ook alvast voor een verjaardag.

Spelen in de leeftijdsgroep 10-11 jaar; algemene informatie:
Spelletjes spelen, nog ingewikkelder constructie bouwwerken maken en techniek is leuk en interessant voor deze leeftijd.

meccano-meccanoid-G15-KS-robot-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-vaders-speel-goed-samen-1 meccano-meccanoid-G15-KS-robot-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-vaders-speel-goed-samen-1

Spelen met Meccano Meccanoid G15 KS
Wanneer je een geduldig kind hebt, kan deze prima zelf een robot in elkaar zetten. Er zijn zelfs meerdere modellen mogelijk. Voor een deel is de robot al voorgeprogrammeerd, dus met een lijst aan commando’s kan een kind prima zelf de interactie starten. Ook het leren programmeren gaat stap voor stap en het is natuurlijk een grote overwinning wanneer je dit zelfstandig voor elkaar krijgt.

Samen spelen met Meccano Meccanoid G15 KS
Omdat het erg veel onderdelen zijn, is het een flinke klus om de robot in elkaar te zetten. Een klus die, met muziek op de achtergrond, erg leuk is om samen te doen. En wanneer de Meccanoid in elkaar staat en je hebt de commando’s samen uitgeprobeerd, is het uitdagend om te proberen om zelf te programmeren.

Bekijk op bol.comMeccano Meccanoid G15 KS van Spin Master bestel je hier >>>>

meccano-meccanoid-G15-KS-robot-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-vaders-speel-goed-samen-3

meccano-meccanoid-G15-KS-robot-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-vaders-speel-goed-samen

 

 

Share