Little Love – Lisa leert lopen van VTech is genomineerd door de vakjury als Speelgoed van het Jaar en maakt kans om gekozen te worden tot Speelgoed van het Jaar 2015 in de leeftijdscategorie 4-5 jaar.

Algemene informatie:
Adviesprijs: € 59,95
Fabrikant: VTech

Voor meer informatie over Little Love – Lisa leert lopen, en samenvattingen uit het juryrapport, klik hier >>>>

speelgoed-van-het-jaar-logoMijn ervaring met Little Love – Lisa leert lopen van VTech als lid van de vakjury van Speelgoed van het Jaar 2015:

Wat een bijzondere babypop. Je kunt, als een echte poppenmoeder (of poppenvader) je pop verschillende ontwikkelingsfasen laten doormaken: eerst liggen, dan zitten, dan staan en uiteindelijk zelfs dansen.

Voor een ‘upgrade’ naar een nieuwe fase is wel investering van het kind nodig. Er moeten activiteiten gedaan worden en die zijn ook leuk. En los daarvan kun je er ook gewoon ‘vadertje en moedertje’ mee spelen

Spelen in de leeftijdsgroep 4 – 5 jaar; algemene informatie:
Vadertje en moedertje spelen. Maar ook de dokter of de tandarts nadoen is een favoriete bezigheid. De meeste kleuters hebben een grote fantasie en het speelgoed voor deze leeftijd komt daaraan tegemoet. Met het spelen van eenvoudige spelletjes wordt begonnen.

little-love-lisa-leert-lopen-vtech-baby-pop-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-vaders-speel-goed-samen-1

Spelen met Little Love – Lisa leert lopen
Deze pop nodigt uit tot regelmatig spel. Een kind heeft al snel door wat er nodig is om de babypop te laten ontwikkelen. De techniek maakt het mogelijk om de babypop verschillende fasen door te laten maken, maar ook om samen spelletjes te doen of liedjes te zingen. De bijgeleverde accessoires maken fantasiespel aantrekkelijk.

Samen spelen met Little Love – Lisa leert lopen
Samen spelen met een babypop is natuurlijk helemaal leuk. Kinderen kunnen samen voor de ‘baby’ zorgen en baby Lisa van liggen en zitten, naar staan en lopen brengen. Ook als ouder is het gezellig om samen met je kind voor deze babypop te zorgen. Laat de verschillende opties zien, zing liedjes en ga mee in het spel van je kind wanneer de babypop eten of slaap nodig heeft.

Bekijk op bol.comLittle Love – Lisa leert lopen bestel je hier >>>>

little-love-lisa-leert-lopen-vtech-baby-pop-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-vaders-speel-goed-samen-2

Share