Träxx van White Goblin Games is genomineerd door de vakjury als Speelgoed van het Jaar en maakt kans om gekozen te worden tot Speelgoed van het Jaar 2015 in de leeftijdscategorie 8-9 jaar.

Productinformatie en adviesprijs:
Bekijk op bol.comGewicht: 0,265 kg
Aantal spelers: 1 – 4 spelers
Adviesprijs: € 16,95
speelgoed-van-het-jaar-logoFabrikant: White Goblin Games

Voor meer informatie over Träxx, en samenvattingen uit het juryrapport, klik hier >>>>

Voor informatie over ander genomineerd speelgoed, klik hier >>>>

Spelen in de leeftijdsgroep 8-9 jaar; algemene informatie:
Spelletjes spelen en kennis testen. Allerlei soorten spelletjes, voor de lol of informatieve, zijn geschikt. Of constructiebouwwerken maken. Wetenschap ontdekken want ze zijn heel nieuwsgierig, en ze willen veel dingen uitproberen: hoe werkt het en hoe zit het in elkaar? Je zou kunnen zeggen dat de wetenschap op deze leeftijd dan ook een rol speelt. Leerzame spelletjes kunnen op een speelse manier helpen lesstof van school beter onder de knie te krijgen.

traxx-träxx-white-goblin-games-spel-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-vaders-speel-goed-samen-1

Spelen met Träxx
Dit spel is prima alleen te spelen. Door de kleuren op de getrokken kaarten te gebruiken voor de volgorde van de vakken, is het doel zoveel mogelijk vakjes te gebruiken. Een logisch denkspel met een geluksvariant erbij. Door de uitwisbare stift is dit spel vaak te spelen.

Samen spelen met Träxx
Wanneer je dit spel samen speelt, is er ook een competitief element. Wie heeft de meeste velden gebruikt? Het spel is eenvoudig uit te leggen, dus ook prima te spelen wanneer vrienden met kinderen langs komen, of wanneer grootouders een keer een spelletje mee willen spelen.

Bekijk op bol.comTräxx van White Goblin Games bestel je hier >>>>

 

traxx-träxx-white-goblin-games-spel-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-vaders-speel-goed-samen-3

Share