skylanders-trotse-vadersMijn jongste zoon is enorme fan van Skylanders. Regelmatig wordt een van de varianten gepakt en worden er weer avonturen beleefd. Hoewel ik in eerste instantie moest wennen aan mijn jongste die aan het ‘vechten’ was met ‘slechteriken’, ben ik het spel steeds meer gaan waarderen. Er zit echt verhaal in en het is niet ‘agressief’, zoals ik in eerste instantie dacht. Het is eigenlijk één groot avontuur.

En nu is er dus een nieuwe variant: Skylanders SuperChargers. Om te kijken of het wat voor mijn zoon is, ben ik me gaan oriënteren en het lijkt me echt een prachtige aanvulling op de eerdere avonturen van Skylanders. In deze variant heb je ook de beschikking over voertuigen en kun je dus gaan ‘racen’. Kijk maar even naar onderstaande video:

Voor een echte recensie van deze game, zullen jullie moeten wachten tot we deze in huis hebben, maar dit is een variant die ik zelf graag met mijn zoon ga spelen (en waar ik waarschijnlijk niets van bak!). Later meer!

Bekijk op bol.comDe diverse (starter-)pakketten voor Skylanders SuperChargers vind je hier >>>>

Share