Bram van der Vlugt over ’t Heerlijk Voorleesavondje

Screenshot 2015-11-17 at 11.29.41Heerlijke avondjes waren tot voor kort onlosmakelijk verbonden aan Bram van der Vlugt. Wanneer ik zijn stem hoor, moet ik toch weer even aan ‘de echte Sinterklaas’ denken, ook al vind ik Sinterklaas die dit jaar in Meppel aangekomen is uiteraard nu de echte Sinterklaas en kan ik ook van zijn bijdragen aan verhogen van de feestvreugde genieten.

Bram van der Vlugt is echter nog steeds actief. In onderstaande video doet hij een oproep aan alle “collega’s van het mannelijk geslacht” om tijdens ’t Heerlijk Voorleesavondje minimaal een kwartier voor te lezen aan “het nageslacht, of iets wat op een nageslacht lijkt“.

Kijk zeker even naar de video, als is het maar om nog een keer te genieten van de stem van Bram van der Vlugt en van zijn humor:

Vaders lezen minder voor dan moeders, terwijl hun leesvoorbeeld groot effect heeft op het leesgedrag kinderen. De boekhandel geeft in de Vaderweek geheel in de sinterklaassfeer een cadeautje weg: het Schoenboekje. 

’t Heerlijk voorleesavondje 2015 wordt gehouden op donderdag 19 november.

 

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Samen Spelen met je kind: baby 0 - 3 maanden
Buurman & Buurman dobbel- en bordspel [recensie]
Share