schoencadeautjes-koppen-copyright-trotse-vaders-4
Badspeeltjes: € 1,99

Sinterklaas is weer in het land. En hij heeft afgelopen zaterdag gezegd dat alle kinderen hun schoen mochten zetten. Tja, en wanneer Sinterklaas het zegt, dan moet je dat wel doen natuurlijk 😉

schoencadeautjes-koppen-copyright-trotse-vaders-1
Drie verschillende piratencadeautjes, samen € 4,17

Over de andere avonden waarop schoentjes gezet mogen worden, heeft Sinterklaas in de meeste gevallen contact met de ouders.

Zo mogen sommige kinderen iedere avond hun schoen zetten, andere kinderen één keer per week, en alle andere varianten zijn natuurlijk ook mogelijk.

schoencadeautjes-koppen-copyright-trotse-vaders-5
Houten puzzel voor € 2,25

Hoe dan ook: wanneer een schoentje eenmaal gezet is, een kleurplaat of verlanglijstje er in is gedaan en wanneer er mooi en vooral hard gezongen is, wordt er ook verwacht dat er de andere ochtend iets IN de schoen zit.

En dan niet dezelfde wortel die voor Amerigo bedoeld was…. Maar hoe houd je het als Sinterklaas-met-een-beperkt-budget leuk èn betaalbaar? Daarvoor vind je hier een aantal ideetjes.

schoencadeautjes-koppen-copyright-trotse-vaders-3
Drie autootjes, € 0,99 per stuk
schoencadeautjes-koppen-copyright-trotse-vaders-2
Stuntbaantje met auto voor € 2,25
Brick ruimteauto voor € 0,89
Brick ruimteauto voor € 0,89

Om Sint en Piet een beetje te helpen met ideeën èn om de schoencadeautjes betaalbaar te houden, is er een leuke website vol goede ideeën.

In dit artikel kun je al een aantal voorbeelden zien, maar op www.koppen.com vind je nog veel meer leuke dingen.

Zo zie je dat Sinterklaas geen ruim budget hoeft te hebben om kinderen in alle leeftijden iets leuks in de schoen te kunnen brengen!

 

 

 

 

 

 

Share