K3-hanne-2015-trotse-moeders-1Ook als Trotse Vader ontkom je er niet aan: er is een nieuwe K3! Misschien heb je de zoektocht naar de opvolgers van Karen, Kristel en Josje gevolgd, misschien dacht je dat het enthousiasme van je kind(eren) wel over zou waaien, maar helaas, beste Trotse Vader: de nieuwe K3 is een feit en de komende tijd staat er zoveel op de agenda dat je er niet onderuit komt om je een beetje te verdiepen in de dames waar je kinderen zo enthousiast over zijn 😉

Als eerste is er de roodharige Hanne. Zij is de opvolgster van Karen. Ze is de enige van de nieuwe K3 die geen enkele ervaring had met zingen, dansen en acteren. Ze viel tijdens de uitzendingen van K3 zoekt K3 op vanwege haar spontaniteit, haar lieve uitstraling en haar oprechtheid. De mening van de meeste mensen over Hanne Verbruggen is dat het een schatje is!

K3-hanne-2015-trotse-moeders-3

 

Maar ze is niet alleen maar lief. Zo bleek al tijdens de audities. Ondanks het gebrek aan ervaring heeft ze zich prima staande weten te houden tussen de andere dames en is ze uiteindelijk als winnares in de finale naar voren gekomen!

Wat weten we over Hanne?
Hanne Verbruggen is op 3 maart 1994 geboren en komt uit het Belgische Mechelen (dat ligt in de Vlaamse provincie Antwerpen, tussen Antwerpen en Brussel). Voordat ze de finale won, studeerde ze communicatiewetenschappen aan de Artesis Hogeschool in Antwerpen. Daarnaast is ze leidster bij Akabé Scouting bij Thila Coloma.

[Akabe staat voor de werking met kinderen en jongeren met een handicap binnen scouting. Het doel van Akabe is inclusie( Elke persoon, ongeacht zijn beperkingen, moet de kansen en mogelijkheden krijgen om deel uit te maken van de samenleving.)]

K3-marthe-hanne-klaasje-2015-trotse-moeders-8

Hanne heeft drie broers die alle drie een muziekinstrument spelen. Ze vormden samen met hun vader vroeger zelfs een groepje! De moeder van Hanne heeft in het kerkkoor gezongen, maar de muzikale ervaring van Hanne beperkte zich tot de audities van K3 zoekt K3 tot zingen onder de douche.

Hanne Verbruggen heeft een relatie, ze is zelfs al vijf jaar samen met haar vriend Jorren Sarens.

Het favoriete K3 liedje van de 21-jarige Hanne Verbruggen is “Viva Viool”

Op haar eigen Facebookpagina schrijft ze op de ochtend van de finale:

Ik ben heel impulsief aan dit avontuur begonnen, maar heb de tijd van mijn leven gehad. Ik heb op korte tijd zo veel geleerd, zo hard gewerkt en vooral ontzettend hard genoten. Elke dag had ik wel een moment waarop ik dacht “wauw, dat ik dit mag meemaken”.

Hanne gaat een drukke periode tegemoet, met fotoshoots (alle merchandise moet vervangen worden!), opnames voor een nieuwe CD met bekende liedjes en nieuwe liedjes, die ze samen met Klaasje en Marthe zal inzingen, en voorbereidingen voor de nieuwe tournee waarin de nieuwe K3 samen met Karen, Kristel en Josje zowel in Nederland als in Vlaanderen concerten zal geven.

Lees hier meer over Marthe >>>>

Lees hier meer over Klaasje >>>>

Hieronder alvast het eerste officiële K3 liedje: 10.000 luchtballonnen, na de bekendmaking van de uitslag van de finale gezongen door Hanne, Martha en Klaasje:

Share