K3-marthe-2015-trotse-moeders-1Ook als Trotse Vader ontkom je er niet aan: er is een nieuwe K3! Misschien heb je de zoektocht naar de opvolgers van Karen, Kristel en Josje gevolgd, misschien dacht je dat het enthousiasme van je kind(eren) wel over zou waaien, maar helaas, beste Trotse Vader: de nieuwe K3 is een feit en de komende tijd staat er zoveel op de agenda dat je er niet onderuit komt om je een beetje te verdiepen in de dames waar je kinderen zo enthousiast over zijn 😉

Lees hier meer over Hanne >>>>

Ten tweede is er de donkerharige Marthe. Zij is de opvolgster van Kristel. Ze was tijdens de audities geen onbekende van de Studio 100 jury: ze zingt al sinds 2007 in het Studio 100 koor en Gert herkende haar direct. Gelukkig voor Marthe viel ze in het Studio 100 koor al positief op (Karen zei net voor Marthe begon te zingen: “Als ik naar de meisjes van het koor zie, is er één die eruit springt en dat is zij“) en ook tijdens de auditie, kon Marthe de jury bekoren:

Dat de jury haar al kende, had ook een nadeel kunnen zijn, maar bij iedere nieuwe ronde verraste Marthe zowel jury als publiek door keer op keer een grote professionaliteit te laten zien en prachtig te zingen. Iedereen was het er over eens dat Marthe enorm groeide tijdens het hele proces van K3 zoekt K3.

K3-marthe-2015-trotse-moeders-2

Wat weten we over Marthe?
Marthe de Pillecyn is op 16 juli 1996 geboren en komt uit het Belgische Duffel (dat ligt in de Vlaamse provincie Antwerpen,ongeveer 20 km onder de stad Antwerpen). Voordat ze de finale won, was zij studente kinderzorg aan de Sint-Norbertusinstituut (“SNor”) in Duffel. Daarnaast is ze al jaren druk met optreden als zangeres.

K3-marthe-hanne-klaasje-2015-trotse-moeders-7Marthe heeft twee stiefbroers, een jongere zus en een jongere broer. In 2007 begon Marthe te zingen in het Studio 100 koor. Ze heeft zelfs met Karen, Kristel en Josje opgetreden in de Amsterdam ArenA en in een sinterklaasshow en dus al van zeer dichtbij meegemaakt hoe bijzonder het is om deel uit te maken van K3.

In 2013 heeft Marthe als onderdeel van de Young Artist Academy (een groep met 53 zangers en zangeressen tussen de 9 en de 25 jaar), meegedaan aan Belgium’s Got Talent op de Vlaamse zender VTM.

Het favoriete K3 liedje van de 21-jarige Marthe de Pillecyn is ‘Alleen door jou‘.

Marthe de Pillecyn heeft een relatie, haar vriend heet Alexis Guiette. Alexis speelt gitaar en voorheen traden Marthe en Alexis samen op.

Op haar eigen Facebookpagina schrijft Marthe op 29 oktober 2015:

Waaaauw mijn eerste fanmail hier gekregen!!!

Nu ze onderdeel uitmaakt van de nieuwe K3, zal ze nog véél meer fanmail krijgen!

Marthe gaat een drukke periode tegemoet, met fotoshoots (alle merchandise moet vervangen worden!), opnames voor een nieuwe CD met bekende liedjes en nieuwe liedjes, die ze samen met Klaasje en Hanne zal inzingen, en voorbereidingen voor de nieuwe tournee waarin de nieuwe K3 samen met Karen, Kristel en Josje zowel in Nederland als in Vlaanderen concerten zal geven.

Lees hier meer over Klaasje >>>>

Hieronder alvast het eerste officiële K3 liedje: 10.000 luchtballonnen, na de bekendmaking van de uitslag van de finale gezongen door Hanne, Martha en Klaasje:

Share