ravensburger-dinosaurus-puzzel-recensie-copyright-trotse-vaders-1Na een lange vermoeiende dag, alleen of met anderen op een regenachtige dag, met puzzels van Ravensburger is het heerlijk ontspannen. Geen puzzelstukje is gelijk van vorm dankzij de handgemaakte stansmessen.

Recensie
Tussen al het Xbox, Playstation, Wii geweld is het ook heerlijk om een ouderwetse puzzel te maken. Sinds enige tijd heb ik het puzzelen weer ontdekt en zoon is ook een goede puzzelaar. De rest van het gezin snapt niet wat wij er leuk aan vinden. En dat snappen wij dan weer niet!
ravensburger-dinosaurus-puzzel-recensie-copyright-trotse-vaders-5 De puzzel die zoon vandaag heeft gemaakt is een mooie semi realistische afbeelding van Dinosaurussen gemaakt door Ravensburger, geschikt voor kinderen van 6+. Zeker voor die leeftijd heeft de puzzel een mooi formaat stukjes. De afbeelding bevat mooie heldere kleuren en spannende taferelen voor de kids.

ravensburger-dinosaurus-puzzel-recensie-copyright-trotse-vaders-3

Zoals het hoort heeft zoon eerst de randen van de puzzel gemaakt zodat hij het daarna gaan invullen. Wij noemen dat kleuren met puzzelstukjes. Iedere keer zocht zoon weer een spannend stukje van de puzzel uit om de stukjes van bij elkaar te zoeken en vervolgens te gaan maken. De twee grote bekken vol tanden werden natuurlijk als eerste gemaakt.

ravensburger-dinosaurus-puzzel-recensie-copyright-trotse-vaders-6 ravensburger-dinosaurus-puzzel-recensie-copyright-trotse-vaders-2

Zoon is net 8 geworden en weet de puzzel zonder hulp van mij snel met veel plezier te maken. Eigenlijk is de puzzel te makkelijk voor hem. Echter voor de doelgroep een 6 jarige puzzel liefhebber is het zeker meer dan de moeite waard.

De Dinosauruspuzzel XXL 100 stukjes van Ravensburger bestel je hier >>>>

[Gastblog geschreven door Stephanie]

Share