squid-soap-recensie-copyright-trotse-vaders-2In veel gezinnen is het de bedoeling dat kinderen leren om hun handen te wassen bij bepaalde gelegenheden, zoals na een toiletbezoek of voor het eten. Ook na een middagje zandbak is een grondige wasbeurt vaak gewenst.

Ga je handen even wassen“, leidt niet altijd tot schone handen. Zeker zullen kinderen hun handen onder stromend water houden en ze misschien ook wat tegen elkaar wrijven, maar echt schoon…..

Bij mijn kinderen zijn vaak de handpalmen ontdaan van klei, verf, zand of wat er ook maar op zat, maar de bovenkant van de handen en de complete vingers zijn vaak nog op z’n minst smoezelig.

Squid Soap is een vinding die maakt dat je kinderen niet alleen met plezier hun handen wassen, maar ook (leren) hun handen grondig te wassen. Squid Soap ziet er als een vrolijk gekleurd handpompje uit, en er zit uiteraard vloeibare zeep in, maar wat deze Squid Soap uniek maakt is het inktstempeltje op de dop.

squid-soap-recensie-copyright-trotse-vaders-1

Wanneer je met dit stempeltje op de handen van je kind(eren) drukt, komt er een klein gekleurd rondje op te zitten. Om dat er af te krijgen, moet je kind echt flink zijn of haar handen wassen!

squid-soap-recensie-copyright-trotse-vaders-3 squid-soap-recensie-copyright-trotse-vaders-4

Tip: zet zowel op de handpalm als op de rug van de hand van je kind een inktvlekje!

squid-soap-recensie-copyright-trotse-vaders-5

Voor kinderen is het op deze manier echt een leuke uitdaging geworden om de handen schoon te wassen. En na afloop kun je ze nog belonen door ze met de ‘inktvis’ te laten spelen die los om de handpomp heen ziet, succes verzekerd!

squid-soap-recensie-copyright-trotse-vaders-6 squid-soap-recensie-copyright-trotse-vaders-7

De Squid Soap kun je in verschillende kleuren kopen bij Etos en online bestellen via AH.nl. Voor meer informatie, klik hier >>>>

Share