Prachtige parodie [video]

alfonso-cuaron-s-ikea

  • At over 346.000 square feet
  • There is no sense of direction
  • No silence
  • Bad cell service
  • It’s like way to big

De vergelijking met “Gravity“, de succesvolle SF-thriller van Alfonso Cuarón is meteen aan het begin van deze parodie duidelijk.

Life in IKEA is impossible.
De “Ikea-Gravity-trailer” volgt het verhaal van Gravity. Twee mensen raken elkaar kwijt en hebben te maken met en dreigend tekort aan essentiële voorzieningen. Waar het in Gravity om een benauwend tekort aan zuurstof gaat, draait het in deze trailer om een bijna-lege batterij van de mobiel.

Don’t let go.
Niet alleen goed gemaakt omdat het verhaal van Gravity goed gevolgd wordt en er humor in zit, maar de keuze voor IKEA maakt het helemaal prachtig. Velen zullen de uitgebeelde gevoelens (hopelijk in mindere mate) herkennen wanneer ze een bezoekje brengen aan de Zweedse meubelgigant.

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


The Soft Atlas of Amsterdam
Seizoen 2 van De avonturen van de Gelaarsde Kat
Share