Het is snel gegaan. Opladen van je mobiele telefoons, je tablets, je bluetooth luidsprekers en koptelefoons, je online horloges, allemaal opladen op een charger (of via je laptop) met een USB kabeltje. En omdat het aantal apparaten snel stijgt kent iedereen het probleem: waar is mijn oplader? wie heeft mijn kabeltje? is er nog ergens een stopcontact?

Vooral wanneer je op reis gaat wordt het probleem penibel: geen chargers vergeten, geen kabeltjes vergeten en zoeken naar stopcontacten. In hotelkamers wordt dat vaak een frustrerend gevecht welk apparaat op die ene gevonden stopcontact onder het bed van de levensreddende stroom mag genieten.  En dan hebben we het nog niet over de mogelijkheid dat je in Engeland of de US opeens een andere stekker nodig hebt.

Leitz heeft een oplossing met zijn degelijke Wall Charger 24W: een oplader met vier aansluitingen (poorten voor kabeltjes en meegeleverd naast de EU standaard stekker ook de stekkers voor de UK en US.

Leitz Travel Wall Charger verpakking Leitz wallcharger stekkers Europa UK en US

Onmisbaar als je op reis gaat en niet alleen naar de VS of de UK. Maar eigenlijk ook gewoon voor in huis. Geef alle mobiele telefoon bezitters zo’n Leitz wall charger en het zoeken naar vrije stopcontacten voor al je apparaten is over.Leitz wall charger opladen vier mobiele apparaten Smartphone iPad en JBL luidspreker

Technisch is het een krachtige oplader (24 watt) met maximaal 4,8A (per poort maximaal 2,4A). waarschijnlijk zegt je deze technische gegevens niet, maar als je bedenkt dat de meeste mobiele apparaten niet meer dan 1A vraagt betekent dit dat de vier poorten ook voor de wat zwaardere tablets en iPads meer dan voldoende stroom leveren om met z’n vieren aan de oplader te liggen. Deze specificaties betekent ook dat opladen snel zal gaan.
Proef op de som genomen: twee mobile (huawei) telefoons, 1 x iPad mini en een JBL bluetooth luidspreker aangesloten: alle apparaten gaven aan dat ze keurig gelijktijdig werden opgeladen.

De Leitz Wall Charger wordt geleverd met drie internationale stekkers (EU standaard, UK en VS) die je gemakkelijk naar keuze kan klikken aan de charger.

TIP: mijn ervaring is dat als je (naar de UK of US) op reis gaat je meestal niet meer weet waar al die verloopstekkertjes zijn. Dus bewaar het doosje van de charger. Houdt daar de oplader als je die thuis niet gebruikt) en de twee overige internationale stekkers in die doos en zet die tussen de boeken in de boekenkast. Dat onthoud je, het misstaat niet en het ligt bij het op reis gaan zo voor de pak!

Leitz Wall Charger in Boekenkast

Leitz Complete voor Mobile professinalsLeitz is een oud en degelijk Duits merk. Voor de meeste van ons bekend door zijn ordners en perforators op het werk. Leitz staat voor Duitse Degelijkheid en ook dit wordt door de charger uitgestraald. Inmiddels heeft Leitz overigens een groot producten aanbod voor de (mobiele) professional.

De Leitz Travel Wall Charger is bij bol te bestellen:

Bekijk op bol.com

Share