rocketlamp-raket-lamp-review-copyright-trotse-vaders-1De Rocketlamp is een stoere vintage designerlamp met LED verlichting die iedere kamer een ´ruimtelijk´ gevoel geeft. De Rocketlamp van Elfabase is gemaakt van een hoogwaardige kunststof die onbreekbaar, kleurvast, volledig recyclebaar en gemakkelijk schoon te houden is.

rocketlamp-raket-lamp-review-copyright-trotse-vaders-2Met zijn fijne formaat (246 D x 246 B x 466 H mm) én een op afstand regelbare LED verlichting met maar liefst keuze uit 16 dimbare kleuren creëer je je eigen ruimtestation. Drie, twee, één… Ready for take off!

Recensie
Direct toen ik de informatie over deze nieuwe raket-lamp las, dacht ik dat het een mooi cadeau voor Vaderdag zou zijn. Een lamp met een stoere vormgeving die ook wanneer hij niet aan staat, mooi is om naar te kijken.

Toen de lamp geleverd werd, vond ik hem nog veel leuker dan ik had gedacht! Er zit een afstandsbediening bij met een heleboel knopjes die ieder een eigen kleur hebben die correspondeert met de gewenste kleur van de lamp. Zo zijn er een heleboel mogelijkheden om een sfeer te creëren die bij je kamer, of bij je stemming past.

rocketlamp-raket-lamp-review-copyright-trotse-vaders-3

Nog later ontdekte ik dat je de kleuren ook feller en minder fel kunt laten branden. Hierdoor zijn er veel verschillende tinten (wel meer dan 50 😉 ) te maken vanuit de 16 basiskleuren.

rocketlamp-raket-lamp-review-copyright-trotse-vaders-4

Je kunt de kleuren ook automatisch laten veranderen, bijvoorbeeld door de ene na de andere kleur te laten verschijnen (een van de keuzeknoppen of de afstandsbediening) of door ze in elkaar te laten overlopen (mijn favoriet).

Hieronder staat een filmpje waarop je het resultaat van twee van de keuze-opties kunt zien:

Het is dat ik deze lamp al voor Vaderdag aan de vader van mijn kinderen ga geven…. Ik ben er zelf namelijk ook helemaal weg van. Ruimtevaart is ook een van mijn interessegebieden! En met deze lamp kun je je kamer echt een heel andere sfeer geven. Ik denk dat ik de Trotse Vader van mijn kinderen ná Vaderdag maar eens stiekem ga influisteren dat ik deze Rocketlamp ook best voor in mijn kantoor zou willen en dat dat toch wel een erg mooi verjaardagscadeau zou zijn…..

De Rocketlamp kun je o.a. hier bestellen >>>>

Share