2016 SVHJ16 Buurman en Buurman Bordspel

buurman en buurman bordspelBuurman & Buurman is bij kinderen natuurlijk bekend als de twee actieve klussers. Als jurylid van het de nominaties voor het Speelgoed van het jaar 2016 heb ik natuurlijk al kennis kunnen maken met het Buurman & Buurman Bordspel en ik vond het vooral een gezellig samen doe-spel die je goed kunt spelen met je kinderen vanaf een jaar of zes.

Het Buurman & Buurman bordspel is niet alleen leuk voor fans van de populaire klussers. Zelf ken ik ze nauwelijks, maar het spel was echt leuk. De kreet A JE TO is ook prima te onthouden wanneer je Buurman & Buurman nog nooit op televisie of in de bioscoop hebt gezien!

Bij dit bordspel moet je allerlei dingen in huis repareren. Daar heb je verschillende soorten gereedschap voor nodig en daar moet je voor dobbelen. Hierdoor zit er een gelukselement in, maar ook tactiek is belangrijk: neem je risico’s of speel je op safe?

2016 SVHJ16 Buurman en Buurman Bordspel

Het spel is mooi vormgegeven, veelzijdig en duurt niet te lang. Echt leuk om vaker te spelen!

Specificaties

Leverancier Just Games
Categorie Leeftijd 6+
Soort Spel
Prijs ca. € 24,99
Bestellen Bekijk op bol.com
Logo 2016 genomineerd Speelgoed van het jaar
Share