2016 SVHJ2016 Stratego Pirates - Jumbo

jumbo stratego pirates - EditedStratego Pirates! is een nieuw spel van de bekende Jumbo Spellen makers en volgens de makers bedoeld voor kinderen vanaf 5 jaar.

Als jurylid van de nominaties voor 2016 voor het speelgoed van het jaar 2016 heb ik met het spel kennis kunnen maken. Ik denk dat 5 jaar voor de meeste kinderen nog te hoog gegrepen is en de categorie van 6 en 7 jaar, waarin dit spel – terecht – is genomineerd passender is.

Ouders moeten begrijpen dat het verslaan van de tegenstander gepaard gaat met acties als “enteren, schieten, vechten of voor de haaien gooien”, maar de oorspronkelijk opzet van het originele Stratego blijft gehandhaafd: wie verovert als eerste de vlag? Stratego Pirates is – zoals we van Jumbo gewend zijn – uiterst degelijk uitgevoerd en met die kwaliteit is de prijs ook passend.

2016 SVHJ2016 Stratego Pirates - Jumbo

Twee kinderen kunnen dit spel samen spelen, waarbij ze allebei een “echt” piratenschip hebben. Dat maakt het spelplezier nog groter en ziet er erg leuk uit. Voor een indruk, kun je onderstaande video bekijken:

Specificaties

Leverancier Jumbo Nederland
Categorie 0-3 jaar
Soort Speelgoed
Prijs ca. € 39,99
Bestellen  Klik hier >>>>
Logo 2016 genomineerd Speelgoed van het jaar
Share