2016 SVHJ2016 Mijn magsich bureau 3 in 1 Vtech

Mijn magisch bureau VtechOf je als Trotse Vader nu wel of niet blij bent met de impact van computers, schermen en tablets voor de (emotionele) ontwikkeling van je kinderen, en of ze liever nog gewoon (buiten) ziet spelen met blokken, poppen en Lego, zijn die technische ontwikkelingen toch echt niet meer buiten het leven van ook je kinderen te houden.

Dan is het misschien goed en aardig een leeftijdsgeschikt alternatief van Vtech te overwegen. Mijn Magic Bureau 3 in 1.

Het is een degelijk kinderbureau, met technische snufjes, touch-screens, knoppen en geluid/muziek, maar is ook als gewoon krijtbord of tekenbord te gebruiken.

Als jury-lid van de Speelgoed van het Jaar verkiezing, vond ik het magische 3-in-1 bureau een veelzijdig en degelijk apparaat, dat zeker zal aanslaan bij de jonge gebruikers. Het lijkt op een “echt” bureau, er zit zelfs een bijpassend krukje bij, en ieder onderdeel heeft iets educatiefs.

2016 SVHJ2016 Mijn magsich bureau 3 in 1 Vtech

Daarnaast is het ook leuk om gewoon mee te spelen. En wanneer je het technische bovenblad omhoog zet, heb je een heus krijtbord waar gewoon op getekend kan worden. Er zit ook een klem op waar je papier in kunt vastmaken om op te tekenen en schrijven.

Ondanks de relatief lage prijs wordt er – zoals we gewend zijn van VTech – prima kwaliteit geboden.

Specificaties

Leverancier Vtech Europa
Categorie 4-5 jaar
Soort Speelgoed
Prijs ca. € 59,95
Bestellen Bekijk op bol.com
Logo 2016 genomineerd Speelgoed van het jaar
Share