VR-bril De Leukste KinderboekenVoor Kinderboekenweek 2016 heeft Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum dit jaar wel iets heel origineels bedacht. De zes geselecteerde titels van populaire kinderboeken, die traditiegetrouw in prijs verlaagd worden in deze periode, zijn nu ook in een spel te zien en te beleven in Virtual Reality!

Bij aankoop van één van onderstaande boeken in de boekhandel, tijdens Kinderboekenweek 2016, krijg je een vrolijke VR-bril. Met de gratis Kinderboeken-app, kan je kind een spel spelen waarbij hij of zij de verschillende hoofdpersonen uit de boeken helpt om verloren voorwerpen te vinden.

o  Baron 1898 – Jacques Vriens
o  De Effies aan de bal – Vivian den Hollander en Saskia Halfmouw
o  Dummie de mummie en de drums van Massoeba – Tosca Menten en Elly Hees
o  Botje – Janneke Schotveld en Annet Schaap
o  De Vreselijke Twee – Jory John, Mac Barnett en Kevin Cornell
o  Op een dag… – Arend van Dam en Alex de Wolf

Deze titels zijn tijdelijk in prijs verlaagd naar € 10,- van 29 september t/m 29 december 2016. De VR-bril krijg je gratis wanneer je een van deze titels tijdens de Kinderboekenweek 2016 in een boekhandel koopt.

kinderboekenweek-2016-trotse-vaders

Kinderboekenweek 2016 is van 5 – 16 oktober en heeft als thema: “Oma’s en opa’s – voor altijd jong”

Share