Gezocht: Zoetwaterpiraten!

880536-gezochtzoetwaterpiratenfreeDeze herfstvakantie bezoeken Sjonnie, de stoerste stadsmuis van Amsterdam, en zijn trouwe vriend Harold de kat de kade van Blue Boat Company om bemanning te werven voor de ‘Gezocht: Zoetwaterpiraten!’ rondvaart.

screenshot-2016-10-13-at-20-38-46Kinderen tussen de 5 en 12 jaar kunnen 17 t/m 21 oktober 2016 dagelijks tussen 11:00 & 13:00 uur op de kade van Blue Boat Company de twee vrienden via een meet & greet ontmoeten en gaan vervolgens op een spannend en interactief avontuur; ‘Gezocht: Zoetwaterpiraten!’ Ahoy!

Meer informatie over de Zoetwaterpiraten rondvaart en Harold & Sjonnie vind hier >>>>

Een eerdere ervaring met een kinderrondvaart van Blue Boat Company, lees je hier >>>>

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Een Minecraft avontuur: Strijd om Elementia - deel 1: het recht van de sterkste
In de as gelegd - Zinder-boek over De ontdekking van Pompeii
Share