babyfles-verwarmer5Veel Trotse Moeders, zo hoor ik van collega’s, vinden het erg belangrijk dat manlief ook een steentje bijdraagt bij de nachtvoedingen. Het liefst blijven ze zelf lekker warm in bed liggen, terwijl de Trotse Vader de baby uit de wieg hengelt, van een schone broek voorziet en vervolgens overhandigt.

Om een of andere duistere reden, poepen baby’s vaak in de periode dat ze ’s nachts gevoed worden, tijdens het doen van een boertje of zo. Ik heb daar nooit de lol van ingezien, zeker niet wanneer ze net al een schone luier aanhebben.

babyfles-verwarmer4Maar goed, dan moeten ze dus opnieuw een schone broek en de voeding moet warm blijven. En dan, na nog wat drinken en een boertje, “mag” de baby weer terug naar bed. En de Trotse Vader ook.

Begrijp me niet verkeerd, ik vind het prima wanneer partners meehelpen met alles wat een kind met zich meebrengt. Consultatiebureaus, verschonen, achter de kinderwagen lopen, allemaal geen probleem. Maar midden in de nacht….

Relaxxedbabyfles-verwarmer2 heeft een prima uitvinding voor deze nachtelijke onrust. De ‘babyfleswarmer’ van Heat In A Click.

Het is geen fleswarmer waarmee je de voeding kunt opwarmen, maar wel een die de voeding nog een hele tijd warm kan houden. babyfles-verwarmer3Erg prettig, want dan hoef je niet nogmaals naar beneden om het flesje op te warmen na het verschonen van de baby, je kunt gewoon de fles in de warmtezak doen, op de knop “klikken” en rustig verschonen. Daarna leg je de warmtezak lekker in het bedje van je baby zodat hij of zij niet schrikt van de koude lakentjes!

De “wikkelwarmtezak”, zoals ik hem noem, wordt met één klik op de knop 54 graden Celcius en blijft ongeveer een uur warmte vasthouden. babyfles-verwarmerIdeaal dus om voeding warm te houden, denk ook aan de ‘warme maaltijd’ of pap van je dreumes die meestal niet binnen een paar minuten op is. Verder kun je hem gebruiken als kruik, of om onderweg drinken warm te houden.

De babyfles-warmer weegt iets meer dan 6 ons en is 30 x 15 x 1 cm groot. En het handige is dat je hem steeds weer kunt gebruiken. Gewoon even opwarmen tot de kristallen weer opgelost zijn en hij is weer klaar voor Heat In A Click – gebruik.

De babyfles-warmer en andere Heat-in-a-Click producten, kun je via de website van Relaxxed.nl bestellen, klik hier >>>>

Share