Peppa Pig – De Grote Plons: een mogelijkheid om de allerkleinsten kennis te laten maken met theater!

Er zijn steeds meer leuke voorstellingen voor jongeren en voor kinderen, maar de allerkleinsten zijn daar meestal nog te jong voor. Gelukkig komt er binnenkort een familie-voorstelling in de theaters waarvoor niemand te jong (of te oud) is: Peppa Pig (of Peppa Big) – De Grote Plons.

Je kunt er met kindjes van alle leeftijden heen, maar vanaf een jaar of twee zullen kinderen ook zelf volop genieten. Zeker wanneer ze Peppa en haar familie al een beetje kennen bijvoorbeeld van de uitzendingen op Nick Jr. En voor jezelf is dit ook echt een aanrader: er is niets zo mooi dan naar de gezichten van je kind(eren) te kijken bij een vrolijke voorstelling als deze!

peppa-pig-grote-plons-trotse-vaders-1

Klik hier om de speellijst  van de theater-voorstelling van Peppa te bekijken >>>>

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


K'NEX: 5 tips en 1 ervaring die jij niet wilt meemaken!
5 'foute' cadeautjes voor minder dan een tientje....
Share