Kerst is de meest magische tijd van het jaar, maar wat gebeurt er als de Kerstman zijn toverkracht kwijt is? In de gloednieuwe tv-serie ‘Kerst Op Wonder School’ schieten verwonderaar Wardo Wonder en zijn assistent Wally het Wonderkonijn de Kerstman te hulp om kerst te redden. De 8-delige serie gaat op woensdag 14 december 2016 rond 16.00 uur in première bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8.

Verwonderaar Wardo en zijn assistent Wally het Wonderkonijn (Bart Mijnster) hebben een druk jaar achter de rug op de Wonder School en zijn toe aan een rustige kerst. Maar dan staat plotseling een bijzondere gast voor de deur.

Wardo en Wally schrikken zich een hoedje als ze ontdekken dat het de Kerstman (Filip Bolluyt) is, die hen om hulp vraagt. Kerst is dit jaar in gevaar omdat de Kerstman zijn toverkracht kwijt is. Wardo de Verwonderaar lijkt de enige te zijn die hem kan helpen en deze ramp kan voorkomen.

Wardo goochelt er flink op los en tovert de ene na de andere verbazingwekkende truc, maar lukt het hem om de Kerstman zo goed te helpen dat kerst dit jaar toch door kan gaan?

Kerst op Wonder School’ is vanaf 14 december 2016 elke doordeweekse dag rond 16.00 uur te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. De serie loopt door tot en met 23 december 2016. Op eerste kerstdag wordt ‘Kerst op Wonder School’ vanaf 8.00 uur in marathonvorm uitgezonden en vanaf tweede kerstdag wordt de reeks elke doordeweekse dag rond 16.00 uur herhaald.

De serie is eveneens te bekijken via de gratis Telekids app. ‘Kerst op Wonder School’is een productie van VanHoorne Entertainment, Just Productions en RTL TelekidsWardo

Share