‘Ik heb het hier wel gezien, Hanna,’ zegt Gijs. ‘Jij zei dat het strand geweldig was, maar ik vind er niks aan.’ ‘Dat komt doordat je zoveel lawaai maakt, ‘zegt Hanna.

Gijs Lawaai is het meest LUIDRUCHTIGE jongetje die je ooit hebt ontmoet. Gijs en zijn zusje Hanna gaan naar het strand en maken hier allemaal avonturen mee.

Recensie:
Gijs Lawaai op het strand is een heerlijk zomers boekje met grappige platen en een geinig verhaal. Ik hou van boeken over het strand. Het is een mooie plek voor goede avonturen en spreek zo goed als ieder kind wel aan. De moraal van het verhaal is grappig.

Gijs maakt nogal lawaai. Hij doet nog zo zijn best om zich te gedragen maar als hij enthousiast is en speelt vergeet hij dat en gaat hij helemaal los. Dat geeft natuurlijk nog wel eens wat ergernis zo hier en daar.

img_5873 img_5874

Toch wordt je al snel vrienden met Gijs want hij is fantastisch getekend: het plezier spat er af. En hij wil zo graag maar het lukt maar niet. Ook prachtig hoe zusje Hannah hier geen oordeel over heeft. Ineens is er ook iets dat Gijs enorm fascineert: een poeltje met plantjes en visjes. En dan is hij stil. fullsizerender-6

Ineens blijkt het lawaai van Gijs een uitkomst: het is inmiddels vloed geworden en om hun rots heen is alleen nog maar water. En help roepen dat kan Gijs wel! En dan mogen ze ook nog mee met de reddingsbrigade op de boot. Heerlijk boekje voor peuter en kleuters met aansprekende illustraties om eindeloos weer te lezen.

Gijs Lawaai op het strand – Angie Morgan
Hardcover, 30 pagina’s, uitgeverij MEIS & MAAS
Bestel dit boek hier >>>>

Dit boekje is tijdelijk erg goedkoop. Klik op onderstaande afbeelding om het direct te bestellen:
Bekijk op bol.com

Share