Wist je dat je bellen kunnen stuiteren? Probeer het zelf maar met het racket en de sterke zeepoplossing van SES. Gebruik de bellentool om een bel te blazen ter grootte van een tennisbal. Nu kun je proberen de bel zo vaak mogelijk hoog te houden.

Recensie
SES is vooral bekend vanwege de leuke knutselpakketten voor kinderen. Maar… Ze hebben ook pakketten met “buitenspeelgoed”, zoals de SES Bubble Tennis (waar je uiteraard ook binnen mee kunt spelen, maar waarom zou je dat doen wanneer het zo lekker weer is?).

 

In de doos zit zeepsop, om bellen mee te blazen,een bakje, een soort pingpong-bat en een speciaal gevormde ’tuit’, waardoor je niet alleen grote bellen kunt blazen, maar waardoor je deze, met een korte knik, eenvoudig los kunt maken.

 

De pakketten van SES zijn erg gebruiksvriendelijk, maar het duurde even voor de tweeling door had hoe de zeepbellen losgemaakt moesten worden van het ’tuitje’, wat tot vrolijke taferelen leidde!

en

Uiteindelijk kreeg de tweeling door hoe het werkte en konden ze “tennissen” met de zeepbellen.

 

Meer dan twee keer is overigens nog niet gelukt, maar dat mocht de pret niet drukken!

Dit SES Bubbel Tennis pakket bekijk / bestel je hier >>>>

Share