Stap in de enerverende wereld van de fidget spinners! Dit razend populaire gadget is een wereldwijde rage.

Deze prachtig geïllustreerde handleiding De kunst van fidget spinning staat vol tips en verbazingwekkende trucs. Haal het beste uit je finger spinner en maak indruk op je klasgenoten en vrienden.

Recensie
Er is weer een nieuwe rage: fidget spinning! Overal zie je kinderen (en volwassenen) met een fidget spinner draaien. Er wordt gezegd dat het kinderen rustig maakt…. Misschien wel, maar volgens mij is het vooral leuk!

Kinderen kunnen al snel een fidget spinner laten ronddraaien. Met wat oefening blijft hij ook op je vingertop doordraaien. Maar… er is nog veel meer mogelijk!

In het boek De kunst van fidget spinning staan maar liefst 30 tricks, trucjes die je eenvoudig kunt leren en waarmee je ongetwijfeld indruk gaat maken!

Los van de trucs, staat er veel (achtergrond)informatie in het boek. Prima om een spreekbeurt over Fidget Spinning voor te bereiden!

 

Het is ook een prima cadeautje, bijvoorbeeld voor een verjaardag. Prima prijs (momenteel 7,95 bij Bol). Mijn eigen jongste zoon kreeg het als cadeautje toen hij zijn teen gebroken had. Gelukkig was zijn andere voet gezond, zodat hij daar meteen trucs mee kon doen 😉

De kunstjes (die je natuurlijk coole tricks moet noemen…) zijn echt haalbaar, en zo kan je kind redelijk eenvoudig met behulp van dit boek meer dan alleen maar de fidget spinner laten tollen.

De moeilijkheidsgraad staat erbij vermeld. Kortom: een heel leuk boek, zeker nu! En voor de prijs hoef je het niet te laten!

Mijn zoon heeft inmiddels samen met een vriend zelf een fidget spinner gemaakt. Helemaal leuk om die te gebruiken voor de trucs uit dit boek!

De kunst van Fidget Spinning
Hardcover, 64 pagina’s, uitgeverij Image Books
Bestel dit boek hier >>>>

Share