Diefstal, roof, oplichting en andere duistere zaken: Sherlock Holmes helpt je uit de nood! Met zijn messcherpe blik en zijn onovertroffen manier van denken weet ’s werelds beste en meest beroemde speurneus iedere misdaad op te lossen, hoe ingewikkeld die ook lijkt. Samen met zijn trouwe assistent Watson staat Holmes klaar voor iedereen die zijn hulp nodig heeft!

Recensie
Dit vind ik stoer! Een boek over Sherlock Holmes wat mijn kinderen kunnen lezen!

Ik ben gek op de nieuwe serie Sherlock, met Benedict Cumberbatch als Sherlock Holmes en Martin Freeman als dokter John Watson. Hoewel ik seizoen 4 wel een beetje ontspoord vind, kijk ik de eerste seizoenen regelmatig terug.

Mijn kinderen mogen van mij (nog) niet meekijken. Ik heb geen zin in vragen tussendoor of nachtmerries achteraf. Toch zijn ze benieuwd naar wat papa dan zo leuk vindt.

Het nieuwste boek uit de stal van Geronimo Stilton bracht de oplossing: Sherlock Holmes – meesterspion in een kindvriendelijke uitvoering.

Wel mysteries, geen gruwelijkheden. De kinderen hebben het boek verslonden en ik zag mijn dochter het laatst al voor de tweede keer lezen. Prima dus!

Sherlock Holmes, meesterspeurder – Geronimo Stilton
Hardcover, 213 pagina’s, uitgeverij De Wakkere Muis
Bestel dit boek hier >>>>

Share