Dribbel bij de Brandweer – Eric Hill [recensie]

Dribbel en opa brengen een bezoekje aan de brandweerkazerne. Dribbel denkt dat hij er klaar voor is om een brandweerman te worden, maar daar is opa niet zo zeker van…

Recensie
“Dribbel, Dribbel, aardige hond…” Eindeloos heb ik naar de korte filmpjes gekeken met de kinderen. Dribbel, een lieve pup die allerlei avonturen beleeft en die door Eric Hill zo prima getekend is.

We hadden ook een aantal boekjes waarvan Waar is Dribbel? de onbetwiste favoriet was. Van mij mag die toegevoegd worden aan het lijstje klassiekers! Dribbel is dan ook tijdloos. Het eerste boekje over dit hondje verscheen in 1980 en zelfs nadat Eric Hill overleden is, komen er nieuwe boekjes uit waar dreumesen, peuters en kleuters van nu van kunnen genieten.

Dribbel bij de Brandweer is zo’n boekje. Zoals altijd is het een mooi getekend boek, met een duidelijk verhaal. Dribbel mag met zijn opa mee. Opa is brandweerman en zo kan Dribbel van alles meemaken.

Een heerlijk boekje om keer op keer met je kindje te ‘lezen’.

Dribbel bij de brandweer – Eric Hill
Kartonboekje, 14 pagina’s, uitgeverij Van Holkema & Warendorf
Bestel dit boekje van Dribbel hier >>>>

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


De engste serie ooit 1 - Het nieuwe spookhuis [recensie]
Rondleiding in de Mangrove van Burgers' Zoo: van vlinder tot zeekoe [verslag]
Share