Met de Star Wars Path of the Force Lightsaber kunnen kids hun eigen pad kiezen en zelf beslissen aan welke kant van de Force zij strijden! Met de inbegrepen Jedi-connector en blauwe verlichting kunnen kids spelen dat zij aan de zijde van de Jedi vechten, of hun lightsaber zwaaien aan de kant van de Sith zwaaien met de Sith-connector en rode lichteffecten! Verwissel gemakkelijk van connector om met een blauwe Jedi kling of een rode Sith kling te vechten. Druk voor nog meer actie op de knop van de Jedi- of Sith-connector om het gevest uit te schuiven voor aanpasbaar BladeBuilders spel!

Combineer hem met andere lightsabers uit het BladeBuilders systeem (elk afzonderlijk verkrijgbaar) en speel je spannende gevecht met je eigen aangepaste, uitschuifbare lichtzwaard! Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Let op: er zijn 3x 1.5V AAA batterijen nodig voor de lightsaber, deze zijn niet inbegrepen. Kijk naar onderstaande video om een indruk te krijgen:

Stap in de wereld van Star Wars en stort je in de actie en het avontuur! Ontdek een universum vol ruimteschepen en voertuigen en verdiep je in de spannende verhalen van goed tegen kwaad, tegen een achtergrond van een heelal bevolkt door helden, schurken, Droids en ruimtewezens met de Star Wars Bladebuilders Path of the Force Lightsaber.

Wanneer jij als Trotse Vader fan bent van Star Wars, zul je die liefde graag willen overbrengen op je kinderen. Soms zijn ze nog te jong om mee naar de nieuwste Star Wars film in de bioscoop te gaan, maar voor spelen zijn ze al snel oud genoeg! Deze Bladebuilders lightsaber is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of vier en hoe stoer is het om zo’n grote lightsaber te hebben waar ook papa dol op is?

Je kunt je kinderen natuurlijk al een heleboel vertellen over the Dark Side en over wat een Jedi is. En dan kunnen je eigen kinderen hun eigen avonturen zelf maken of naspelen. Met deze lightsaber kun je namelijk zowel voor de ‘goede’ kant als voor de ‘dark side’ kiezen. Afhankelijk van welke connector je kiest, krijg je namelijk een rode lightsaber of een blauwe.

Zelf ook eens proberen? Ben dan wel voorzichtig met je kinderen, want zoals Darth Vader al zei: “Don’t underestimate the Force.

Deze Star Wars Path of the Force Bladebuilders Lightsaber bestel je hier >>>>

 

Share