Het is lachen, gieren, brullen met Toilet Pret. Kan jij de spanning aan? Toilet Pret is een hilarische en spannend spel waarbij spelers om de beurt de wc-rol laten draaien, doortrekken… en dan maar hopen dat ze geen douche krijgen! 

Het getal dat op de wc-rol verschijnt, geeft aan hoeveel keer elke speler moet doortrekken. Als je alleen een doortrekgeluid hoort, maar er spuit geen water uit de pot, dan ben je veilig. Niemand weet wanneer de wc water zal spuiten en daarmee een speler uitschakelt. Blijf om de beurt de wc-rol draaien en doortrekken totdat er nog maar één speler over is. De enige speler die geen douche heeft gekregen wint Toilet Trouble! 

Recensie
Er zijn allerlei leuke spelletjes op de markt waarbij het “schrikeffect” maakt dat het grappig is. Onze favoriet is Slagroomsnoet. Voor een leuke recensie, met foto’s van mijn kinderen onder de slagroom, klik hier >>>>

Een aantal mensen vindt het echter erg onhandig dat Slagroomsnoet met slagroom gespeeld wordt. Zelfs vriendjes / vriendinnetjes van mijn kinderen hebben er vaak geen zin in om slagroom in hun gezicht te krijgen. En uiteraard moet je het iedere keer goed schoonmaken.

Hasbro heeft gelukkig een ander spel op de markt gebracht, met net zo’n leuk verrassingseffect, maar dan niet met slagroom, maar met water: Toilet Pret.

Het idee is eenvoudig: de toiletrol geeft aan hoe vaak je mag “doortrekken” en bij een willekeurig antwoord, komt er water uit het toilet.

Dat het ook nog eens een toilet is, maakt het voor de kinderen NOG leuker! Ik heb geen idee op welke leeftijd de poep-en-plas-grappen overgaan, (volgens mij voor sommige mensen nooit….) maar het feit dat je tegen elkaar kunt zeggen dat je “natgeplast” bent is kennelijk het toppunt van hilariteit 😉

Toilet Pret kun je met het hele gezin spelen, of met vriendjes / vriendinnetjes. Ook superleuk om te doen op een feestje. Wij hebben het bij een kinderfeestje gebruikt om (net zoals bij stoelendans) één kind over te houden die dan als eerste een cadeautje mag geven. Daarna nog een keer Toilet Pret en weer een kindje aan de beurt. Was een groot succes!

Kortom: een grappig spel wat voor veel plezier zorgt, vooral bij kinderen!

Toilet Pret van Hasbro bestel je hier >>>>

Share