Wanneer de tijd aanbreekt dat je kind klok leert kijken, verandert er een heleboel. Je komt er niet meer zo mee weg wanneer je zegt dat het ’tijd om naar bed te gaan’ is, dat is wel jammer, maar je kunt ook beginnen met afspraken maken. En dat is prettig!

Behalve wanneer het tijd is om naar bed te gaan, kun je ook een tijd afspreken waarop kinderen uit bed mogen komen. Mijn kinderen zijn erg vroege vogels en sinds ik heb afgesproken dat ze door-de-weeks “pas” om 6.00 en in het weekend om half 7 uit bed mogen komen, slaap ik zelf een stuk langer!

Een eigen wekker is dan onontbeerlijk en de Bigben wekker met projectie is een prima optie! Deze wekker voor kinderen is er in drie kleuren. Wij hebben de blauwe gekozen, die past in iedere kamer.

Deze leuke blauwe wekker “Teddy” heeft een heleboel extra’s, zoals de mogelijkheid om afbeeldingen te projecteren op het plafond. Er zijn drie verschillende schijven met sjablonen die in drie verschillende kleuren (rood-groen-blauw) leuke afbeeldingen op het plafond projecteren.

In de omschrijving van de wekker bij Bol.com is sprake van een radio-wekker, maar deze wekker heeft geen radio. Een andere wekker van Bigben wel.

Onderstaande omschrijving klopt wel:

Projectiewekker met twee alarmtijden
Op deze blauwe projectiewekker van Bigben kun je twee verschillende wektijden instellen. En dat is handig als je bijvoorbeeld in het weekend op een andere tijd wilt wakker worden als doordeweeks. De knoppen aan de voorkant zorgen ervoor dat je het apparaat snel en makkelijk kan bedienen. Op het heldere LCD scherm kun je altijd de tijd aflezen. Aan de bovenkant van deze wekker, kun je zelf één van de drie bijgeleverde projecties projecteren.

 

 

Wakker worden hoe jij wilt
Deze leuke blauwe wekker ziet er niet alleen schattig uit, maar beschikt ook over een aantal super hippe functies. Zo kun je met behulp van de ingebouwde microfoon zelf een geluid opnemen dat je wilt afspelen als wekker. Bijvoorbeeld je favoriete muziek of misschien wel de stem van je ouders!

Om de wekker te laten werken zijn 3 AA batterijen nodig. Die zijn niet bijgeleverd. Het instellen van de wekker is even een klusje, maar met de bijgeleverde handleiding prima te doen.

Behalve de projectie-mogelijkheid vindt mijn zoon de mogelijkheid om met een zelf-opgenomen-geluid wakker te worden echt geweldig. We hebben een ‘blije hond’ en mijn zoon heeft het vrolijke geblaf opgenomen en daar wordt hij ’s morgens mee wakker (en de hond vervolgens ook….).

Deze wekker is echt een vriendje, wat voor ieder kind op een persoonlijke manier kan zorgen voor een vriendelijke, veilige slaapomgeving en een fijne manier om wakker te worden.

Deze Bigben wekker Teddy bekijk / bestel je hier >>>>

 

Share