In de nieuwste Marvel Infinity Wars film komen een heleboel superhelden voor (en superschurken uiteraard ook). Kijk maar even naar onderstaand verslag:

https://trotsevaders.nl2018/05/met-de-tweeling-naar-marvel-studios-avengers-infinity-war-1-verslag-met-spoilers/

Het verbaasde me hoeveel helden mijn jongste zoon kende. En hij wist van iedere superheld ook de superkracht. En het eventuele item wat erbij hoort, zoals de hamer van Thor.

Voor hem is het al jaren leuk om ‘superheld’ te zijn. Er zijn hier in huis een heleboel dingen die daarbij helpen, zoals een Spider-Man pak (wat nu te klein is helaas) en allerlei speelgoed.

Inmiddels zijn er zoveel helden, naast Spider-Man, die volgens mijn zoon “cool” zijn, dat het tijd werd om naar nieuwe items te kijken. En wat blijkt: er zijn echt enorm veel leuke Marvel-gadgets te koop, van verschillende personages en in verschillende prijsklassen.

Van de ‘vuisten’ van Hulk en het masker van Spider-Man tot het schild van Captain America en de hamer van Thor, het is er allemaal. En nog veel meer. Kijk maar eens wat een uitgebreide collectie Marvel items >>>>

De keuze van mijn zoon viel op de Marvel Avengers Assembler Gear Captain America – Blaster, met NERF-technologie. Echt iets waar mee te spelen is. Je verschuilen achter je schild en intussen schieten op de denkbeeldige superschurk!

  

De Marvel Avengers Assembler Gear Captain America – Blaster is van Hasbro, dus kwalitatief prima. En dat maakt dat dit een aanschaf is waar mijn zoon nog jarenlang plezier van zal hebben! Neemt niet weg dat hij inmiddels al een nieuw verlanglijstje aan het maken is, voor wanneer hij jarig is!

De Marvel-Blaster bestel je hier >>>>

Andere Marvel-gadgets van Hasbro bekijk / bestel je hier >>>>

Share