Natuurlijk: het is erg goed om een polssteun te gebruiken wanneer je achter een computer zit. Veel minder kans op overbelasting. Een een mousepad is ook redelijk onmisbaar. Maar….. de echte reden om deze retro mousepads en polssteunen aan te schaffen is natuurlijk omdat ze “vet cool” zijn. Of alleen “vet” zoals mijn kinderen nu roepen.

Speedlink, de specialist in gaming-accessoires, heeft een groot hart voor de grote arcade-klassiekers van de jaren 70 en 80, en brengt deze klassiekers een ode in de vorm van vier verschillende VINPAD mousepads en twee retro polssteunen.

Pac-Man
Een Pac-Man muismat. Ik wist niet dat ze er waren, maar ik zou niet meer zonder willen! Mijn werkplek ziet er zo veel gezelliger uit met deze muismat van goede kwaliteit. En het is erg leuk om iets te hebben waar de kinderen jaloers op zijn 😉

Over de polssteun
De ergonomische GAMEREST met zijn coole retrodesign ontlast de handpalmen bij het typen maakt lang werken zonder moeheids verschijnselen mogelijk. Het zachte oppervlak voorkomt drukpunten op de polsen, terwijl de onderzijde met rubbercoating de GAMEREST op zijn plaats houdt, zelfs als het toetsenbord onder hectische omstandigheden wordt gebruikt.

Twee verschillende versies van de retro polssteunen kun je hier bekijken / bestellen >>>>

 

Share