Burger’s Zoo blijft altijd een feestje om naartoe te gaan. Eind juli togen wij ook weer naar Arnhem om niet alleen de dieren te bekijken maar dit keer ook om een bezoek te brengen aan de musical die opgevoerd wordt.

Zoë & Silos: de Desert Musical wordt in de zomerperiode een flink aantal keer per dag uitgevoerd. Na het bezoek aan de warme woestijn en de warme, klamme mangrove was de musical een welkome afwisseling. Van 30 graden celcius buiten naar een heerlijke airco gekoelde ruimte.

De musical speelt zich af in de warme woestijn waar Silos en Zoë samen een aantal leuke dieren, zoals de halsbandpekari, de renkoekoek en de ratelslang samen allemaal avonturen beleven. Silos, veelal aan het werk ver weg van Zoë, en Zoë hebben elkaar heel lang niet gezien en zijn heel blij elkaar te zien in de de uitgestrekte Mojave-woestijn in Arizona.

Tijdens een romantische wandeling komen ze een klein dier tegen wat op een zwijn lijkt, maar dat eigenlijk niet is….een halsbandpekari. Na een regenbui is hij zijn familie kwijtgeraakt. Zoë & Silos gaan hem helpen.

Samen met allerlei leuke dieren, die allemaal iets goed kunnen, wordt dit een spannende én leuke zoektocht. De kinderen genieten van de musical en leren direct iets over de verschillende krachten van de dieren die meedoen.

Mijn persoonlijke favoriet was natuurlijk Randy de Renkoekoek.

Het slot van de musical is één groot zing- en dansfestijn waarbij met name alle kleine Zoë’s in de zaal helemaal los gingen. Al met al een prima intermezzo in de dierentuin. En aansluitend is er nog een meet & greet met de cast. Erg leuk gedaan!

Zoë & Silos – De Desert Musical is nog t/m 26 augustus 2018 meerdere malen per dag te zien in het theater in Burgers’ Zoo. Toegang tot de musical is bij de entreeprijs inbegrepen. Voor meer informatie over tijden, klik hier >>>>

 

Share