Wanneer je alles hebt wat je nodig hebt, is het tijd om te kijken naar spullen die het leven aangenamer maken. We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet. Handig voor wanneer je leuke cadeau-ideeën zoekt tegen de decembermaand!

1 – Worst Guillotine
Wanneer je lekker op de bank ligt, met een goed glas wijn, wil je natuurlijk niet iedere keer overeind komen om een stuk worst af te snijden. Nee, dan wil je de guillotine inzetten zodat er een gepaste hoeveelheid worst afgehakt wordt….

2 – Maze Ball
Jezelf vervelen tijdens een reclameblok is niet fijn. Vandaar dat we deze Maze Ball aanraden: een echte uitdaging voor momenten waarop je even niets te doen hebt. Ben je juist heel druk en word je afgeleid door je partner of door je kinderen? Juist…. dan kun je deze Maze Ball ook inzetten om zelf rust te krijgen!

3 – Cornflakes Dispenser
Voor een hotel-gevoel hoef je je huis niet meer uit: zet een Cornflakes Dispenser in je keuken en je ochtende zijn relaxter dan ooit. Niet meer zoeken naar de pakken met cereals, geen geknoei meer op het aanrecht en altijd op tijd zien wanneer de voorraad op raakt. Dan begint je dag pas goed!

4 – Lap Desk Lapzer
Je kent het wel, ontspannen in bed of liggend op de bank nog wat mails wegwerken. En dan met je muis tastend over het onderlaken, of tussen de kussens…. Zet dan deze Lapzer op je verlanglijstje en zorg voor comfort tijdens het thuiswerken. De Lapzer is voorzien van ventilatiegaten en er is ruimte voor je smartphone en losse items zoals een pen. Verder is er een muismat in verwerkt. Ideaal!

Deze, en andere leuke cadeau-gadgets vind je hier >>>>

Share