Iedereen kent het en iedereen kan het: het wereldberoemde familiespel Mens Erger Je Niet! Wil jij laten zien dat jij de absolutie kampioen bent? Neem het dan op zaterdag 26 januari 2019 op tegen 250 andere spelliefhebbers tijdens het NK Mens Erger Je Niet in Emmeloord (Theater ’t Voorhuys, Beursstraat 1).

Tijdens het NK Mens Erger Je Niet! is echt iedere spelliefhebber welkom om een gooi naar de titel te doen. Zo doen er beginnende spelers mee vanaf 6 jaar jong tot ervaren Mens Erger Je Niet! liefhebbers die aan alle 40 edities hebben deelgenomen. Ook mensen met een lichamelijke beperking spelen mee met een aangepast speelbord.

In vijf rondes strijden deelnemers van alle leeftijden tegen elkaar met als doel als eerste hun pionnen thuis brengen. Geïnteresseerden kunnen zich vooraf inschrijven via mensergerjeniet@droogpieren.nl of op de dag zelf in Emmeloord (5 euro pp).

Het Nederlands kampioenschap Mens Erger Je Niet! wordt georganiseerd door carnavalsvereniging De Droogpieren en mede mogelijk gemaakt door Koninklijke Jumbo. Ergernissen zijn er niet want het belooft een gezellige middag te worden. Dus dobbelen maar …

Share