Wie wint vier 1e rang tickets voor Monster Jam 2019, inclusief toegang tot de Pit Party met onze winactie?

De mails stroomden binnen! Wat zijn er veel Trotse Vaders die graag met hun kind(eren) naar Monster Jam 2019 willen gaan en meegedaan hebben met onze winactie. Begrijpelijk, want Monster Jam bijwonen is een onvergetelijke ervaring voor jong èn ouder. Daarnaast ook bij de Pit Party zijn en de trucks en coureurs kunnen bezoeken maakt het helemaal af.

We hebben middels een ‘randomizer‘ een winnaar gekozen. En dat was degene met nummer 24 in onze administratie: Trotse Vader Edwin Langeveld uit Naaldwijk!

Zijn voorkeur heeft Megalodon (zie onderstaande foto): “deze truck heeft een zeer brute uitstraling en mijn zoon heeft er zelfs een miniatuur versie van! Vooral hij zou het geweldig vinden als we deze tickets zouden winnen.” Aldus de winnaar.

Verder had winnaar Edwin nog een tip voor andere Trotse Vaders….

P.s. Check ook even de coureur van Wonder Woman 😉

Proficiat Edwin, jij en je zoon (en nog twee anderen want je krijgt 4 tickets) kunnen van Monster Jam gaan genieten en tijdens de Pit Party zowel met Megalodon op de foto als met Haley Gauley 😉 Veel plezier!

Niet gewonnen? Tickets voor Monster Jam vind je hier >>>>

En, tot 30 maart 2019 kun je nog meedoen met de winactie via TrotseMoeders.nl, zie:

Redactie (718 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Het gebruik van kindervitamines
Coco [DVD-Bluray-recensie]
Share