Op 24 maart 2019 ging ik met twee vrienden (we zijn alle drie 12 jaar) naar Dutch Comic Con. Dit is mijn verslag daarvan.

Toen ik binnenkwam zag ik al meteen hoe gigantisch het was. Overal om me heen waren mensen verkleed als hun favoriete personages van series of films.

Er waren verschillende dingen die je kon doen, zoals: De gaming hal waar je verschillende games kan spelen, een experience hal waar er plekken waren waar je een foto kon maken bij mini ‘Sets’ van films die nog niet uit waren zoals Dumbo en Shazam. Er was ook een comics plek waar je comics kon kopen.

Er was ook een entertainment hal waar je dingen kon zien van films zoals: de auto van Jurrasic park en de Batmobile. Als laatste was er ook een dealer hal. In deze hal waren er ontiegelijk veel shops van bijna alles wat je kon bedenken. Er was een Harry Potter shop, een shop voor anime. Er was er een voor merchandise van games die je leuk vind en nog veel meer. Dus een tip: als je gaat neem geld mee.

Ook is de plek waar het is (Jaarbeurs Utrecht) dichtbij het Station. Dus als je wat wilt eten kan je daar naartoe. Het was kortom een hele leuke dag en zeker een aanrader.

Share