Huisdiergeheimen 2 – wat doen onze huisdieren wanneer wij niet thuis zijn…. Nou, onze honden gaan vooral op zoek naar items waarmee ze kunnen spelen (lees – op kunnen knagen).

In de eerste Huisdiergeheimen film maakten we kennis met een aantal Huisdieren die in de tweede film weer terugkeren. Kijk maar mee naar onderstaande trailer:

HUISDIERGEHEIMEN 2 (THE SECRET LIFE OF PETS 2) is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

Geproduceerd door Chris Meledandri, de baas en oprichter van Illumination, samen met Janet Healy. Het scenario van HUISDIERGEHEIMEN 2 is net als het eerste deel geschreven door Brian Lynch (Minions) en de regie is wederom in handen van Chris Renaud (de Despicable Me-films, De Lorax en het Verdwenen Bos).

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt (Max), Frank Lammers (Duke), Jandino Asporaat (Sneeuwbal), Peggy Vrijens (Gidget), Karin Bloemen (Chloe), Georgina Verbaan (Katie), Erik van Muiswinkel (Pops), Roué Verveer (Buddy), DJ Hardwell (Mel), Murth Mossel (Ozon) en Derek de Lint (Tiberius).

In de originele versie met de stemmen van o.a. Lake Bell, Hannibal Buress, Dana Carvey, Harrison Ford, Tiffany Haddish, Kevin Hart, Pete Holmes, Garth Jennings, Ellie Kemper, Nick Kroll, Bobby Moynihan, Patton Oswalt, Jenny Slate en Eric Stonestreet

HUISDIERGEHEIMEN 2 (THE SECRET LIFE OF PETS 2) draait vanaf 5 juni in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.

Share