STOERE JONGENS

STOERE JONGENS is het eerste gevaarlijke boek voor vaders en zoons.

Spannende ondernemingen

Stoere jongens

STOERE JONGENS is geschreven door Paul van Schaik en in het boek staan dertien spannende, stoere activiteiten en verhalen voor vaders om samen met hun zoon(s) te ondernemen: adventure racing, muskusratten opsporen op het ruige eiland Tiengemeten, hut bouwen, goochelen met Hans Klok (de ijscotruc), graffiti spuiten, een schriftelijke cursus boksen, duiken, een tijdelijke tattoo zetten, acrobatiek, eten als een boekanier, meisjes versieren, leer looien en griezel make-uppen.

Verhaal, idee, doen
Elk hoofdstuk begint met een verhaal bijvoorbeeld de biografie van een zeerover of de wonderlijke geschiedenis van een vrijbuiter, daarna een praktische handleiding en vervolgens een adressenlijst. Een geweldig boek voor vaders en zonen die samen iets willen ondernemen met spannende ervaringen.

Paul van Schaik
Paul van Schaik
(40) Is vader van twee jonge zoons, freelance verslaggever voor Rails, Panorama en diverse andere tijdschriften. Hij schreef ook Allemaal Jongens die lekker uit de voeten konden, over Crooswijkse profboksers en Broodje Brood, een verzameling hilarische anecdotes over Herman Brood.

Het boek is prachtig vormgegeven door Danny B-ok (47) en full colour.  Hier te bestellen >>>>

Vaderschap tijdens zwangerschap
Veelwijverij en andere dringende problemen
Share