De zwangerschap en eerste periode na de bevalling zijn natuurlijke hele spannende en vooral mooie tijden om mee te mogen maken. De reden van Philips AVENT om “My Baby & Me” te ontwikkelen is om moeders te helpen om de baby te kunnen volgen en de leukste en bijzondere momenten te delen met je vrienden of familie. De gratis iPhone applicatie is vorig jaar in februari internationaal in het Engels gelanceerd. In september vorig jaar is een grote update gedaan en ze hebben ontwikkeld dat de gebruikers van de App nu al hun bijzondere moment kunnen delen door middel van video’s te maken en te sturen.

Maak en deel een filmpje van bijzondere momenten
Met My Baby & Me worden eenvoudig alle bijzondere momenten verzameld, vanaf de eerste keer dat hij in bad gaat tot het eerste lachje van je kind. Met slechts één druk op de knop kan de gebruiker van al deze momenten een gepersonaliseerd filmpje gemaakt worden. Deze kan direct gedeeld worden via Facebook met familie en vrienden, of op andere plekken door de video te downloaden op de telefoon. De App is nu ook in het Nederlands beschikbaar.

Tracken van baby’s ontwikkeling
Met de trackers in My Baby & Me kunnen moeders eenvoudig hun baby’s voeding, slaapjes, luierverschoningen, gewicht en lengte bijhouden. De tracker voor voeding helpt om te onthouden hoeveel en wanneer er gevoed is, en welke borst voor het laatst gebruikt is. De App is nu ook in het Nederlands beschikbaar.

Share