Voordelig uiteten met je kind?

DiningCity.nl gaat in samenwerking met Stichting CliniClowns de allereerste Restaurant Week KIDS ter wereld organiseren. Namelijk in de meivakantie (28 april – 6 mei) kunnen de ouders hun kinderen mee uit eten nemen naar een van de maar liefst 250 geselecteerde restaurants door heel Nederland. Het concept is bijna hetzelfde als tijdens de reguliere Restaurant Week: genieten van een driegangendiner of –lunch tegen een gereduceerde prijs, alleen worden er nu culinaire lekkernijen speciaal voor kinderen bereid. Als je op zoek bent naar patatjes en een frikandel met appelmoes is deze week niet geschikt voor jou. Het is juist om te leren andere gerechten te eten als je uit eten gaat en niet het makkelijkste gerecht te kiezen omdat je toch denkt dat je het allemaal niet lust..

De Restaurant Week KIDS is  het ideale moment om jouw kind tot 14 jaar kennis te laten maken met allemaal soorten eten dat voor hen is gemaakt. Onder andere restaurant Rootz in Limmen (van Masterchef Peter Lute), heeft al aangegeven de uitdaging aan te gaan. “Je moet kinderen niet te veel betuttelen, maar ze als volwassenen behandelen. Voor kinderen is smaak een ontdekkingsreis en ik vind het leuk om hier – als professional in de keuken – een bijdrage aan te mogen leveren”, zo vertelt Peter Lute. Lute wil een gerecht maken dat zowel bij volwassenen als bij kinderen in de smaak valt. Je kan kiezen of je reserveert om 17:00 uur of om 19:00 uur, en het kinderfeest is afgelopen om 20:00 uur.

De volledige lijst met deelnemende restaurants is bekend en staat op www.restaurantweekkids.nl. Je kan al vanaf 4 april om 10:00 uur tafels gaan boeken via die zelfde website. Dus wees er snel bij want het kan zomaar zijn dat het restaurant waar jij wilt gaan eten al vol geboekt is! Van elk verkocht menu gaat ook nog is 1,50 euro naar Stichting CliniClowns. Voor een driegangendiner betaal je tijdens de restaurantweek 30 euro (kinderen betalen 15 euro) en voor een lunch voor 25 euro (kinderen betalen 12,50 euro).

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Gadgets in de auto gevaarlijk?
Winx club in de bioscoop
Share