onderzoek set tuinYes, de zon breekt door! ’s Morgens niet meer krabben, niet meer 10 minuten eerder vertrekken om alle winterkleding aan te trekken en de kinderen binnen eindeloos vermaken. De deuren kunnen weer op en lekker buiten spelen! De tuin moet nog wel onder handen genomen worden, maar dat mag de pret niet drukken. Eerst even al die energie kwijt en ravotten in de tuin. Maar wat is onmisbaar om mee buiten te spelen?

Bol.com heeft ook Lentekriebels. Daarom hebben zij een speciaal “buiten” gedeelte van hun webwinkel omgetoverd met een pinboard, de weerwidget (handig!) en grote sfeerfotografie. Handig om ideeen op te doen en makkelijk te kopen wat je nodig hebt nu je weer naar buiten kan. Iedereen weet natuurlijk al dat je bij bol.com snel, makkelijk en goedkoop producten in huis kan halen. En al lang niet meer alleen boeken, muziek en films. Bol.com is een heus warenhuis op het internet. Speelgoed, verzorgingsproducten en huishoudelijke producten. Maar nu dus ook alles voor in de tuin. Denk aan potjes, zaden en tuingereedschap om je (moes)tuin aan te leggen. Maar natuurlijk ook tuinmeubelen, BBQ’s, servies en buiten accessoires om heerlijk van je tuin te genieten. En heel veel buiten speelgoed voor de kinderen! Alles gegroepeerd in verschillende pinboards. Erg leuk!

Bol.com heeft dus ook een speciale bol.com Lentekriebels pinboard voor buiten speelgoed. En wij hebben hier de 10 stoerste, leukste, handigste en onmisbare dingen voor vaders en zijn kind(eren) uitgezocht. Wat heb je deze zomer nodig:

  1. Met stip op nummer 1 is natuurlijk de trampoline. Ingraven of op het gras. Dat moet je zelf weten. Maar een trampoline is leuk voor jong en oud. Ze blijven er uren zoet mee; je hebt er geen kind aan.
  2. Je hebt ze in allerlei soorten en varianten, maar met deze Ferrari skelter maakt je zoon natuurlijk de blits in de buurt.
  3. Al tientallen jaren een topper. De oude vertrouwde schommel. Voor de kleintjes een speciale en als ze groot zijn in allerlei varianten te verkrijgen.
  4. Wil je echt een supervader zijn? Plan dan een paar dagen vrij en bouw je eigen boomhut. Hoe? Dan lees je in We bouwen een hut.
  5. Tijdens het hut bouwen kan je natuurlijk de hulp van je kids gebruiken. De kleintjes doen natuurlijk net alsof met hun eigen kindergereedschap.
  6. Onmisbaar zodra je naar buiten gaat. Groot, klein, rond of ovaal. Een bal is een vereiste.
  7. Kinderen vermaken zich al snel in een tuin, maar een uitdagend spel is altijd een hit. Probeer Kubb maar eens. Een hit in Zweden!
  8. Frisbeeën is leuk, maar helemaal stoer in het donker. Dat kan met deze speciale nacht frisbee.
  9. Wil je even zelf van je tuin genieten? Geef je kinderen een onderzoek set en ze vermaken zich uren…
  10. Is die hut niet gelukt? Scoor dan een kant-en-klaar huisje voor je kids.

Share