Screenshot 2014-11-30 at 21.09.19Transformeer het gewone naar het buitengewone en ervaar de ultieme LEGO bouwervaring in de gloednieuwe The LEGO Movie Videogame. Stap in de wereld van Emmet, een doodgewone, gehoorzame en alles behalve opvallende burger die per ongeluk wordt aangezien voor een uitzonderlijk persoon die de sleutel vormt tot de redding van de wereld.

Gamers spelen als Emmet die samen met een team vol onbekenden een heldhaftige tocht ondernemen om een kwaadaardige tiran de halt toe te roepen.Een reis waar Emmet absoluut niet op is voorbereid en die tot vele hilarische situaties leidt.

Recensie

Het lijkt werkelijk wel of alles wat met LEGO te maken heeft een succes wordt. Van de bouwdozen in verschillende thema’s, tot de LEGO film en zelfs de games zijn kwalitatief fantastisch!

Screenshot 2014-11-30 at 21.53.54

We kregen de Game (voor de WiiU) van De LEGO Movie ter recensie en het is vanaf het moment dat we hem in huis hebben, één van de meest gespeelde games. Niet alleen door mijn zonen van 8 en 10 jaar, maar ook door mijn dochter en de klasgenootjes van mijn tweeling wordt er iedere keer weer teruggepakt naar deze game.

Hij is dan ook echt heel leuk. Zeker wanneer je de film hebt gezien, want je speelt in de LEGO movie game de film min of meer na. Je komt als Emmett (of bijvoorbeeld als WildCat), in alle verschillende werelden die je ook in de LEGO Movie ziet en alle bekende personages zie je ook terug.

Screenshot 2014-11-30 at 21.29.06

En ook om mee te kijken is het leuk (ik waag me er niet meer aan om mee te spelen, voel me hopeloos oud wanneer ik onhandig met die Wii controller zit te zwiepen en er gebeurt niet wat ik wil….). Er zitten enorm veel details in en behalve actie ook humor.

Hieronder kun je in een video een kleine indruk krijgen van deze game. Echt een hele kleine indruk, deze videogame is echt enorm veelzijdig en zal niet snel vervelen!

Deze LEGO Movie Video Game is zeer voordelig te bestellen bij Zavvi.nl. Klik hier om de aanbieding te bekijken >>>>

 

Share