Screenshot 2014-12-02 at 20.26.03Dankzij het nachtlampje met sensor van Philips en Disney voelen kinderen zich gerustgesteld: het bewegingsgevoelige LED-licht gaat automatisch aan. Het lampje wordt aangestuurd door een sensor en gaat enkel in het donker branden.

Omdat het lampje op batterijen werkt, is het energiezuinig, veelzijdig en kunnen kinderen het precies neerzetten waar ze het nodig hebben. De nachtlampjes zijn verkrijgbaar in de personages uit Spiderman, Frozen en Planes.

Recensie

Wij kregen ter recensie het “Spiderman” nachtlampje toegestuurd. Een mooie combinatie wanneer je kind zich eigenlijk te oud voelt voor een bedlampje, maar toch nog bang is in het donker!

Screenshot 2014-12-03 at 22.19.45Het stoere nachtlampje wordt dan ook met plezier ontvangen door mijn jongste zoon. “Spiderman, COOL!” is zijn eerste reactie. Helemaal blij wordt hij wanneer ik hem uitleg hoe het lampje werkt.

Het lampje is gewoon uit wanneer je kind slaapt. Het reageert echter op beweging, dus wanneer je kind ’s nachts wakker wordt en met zijn/haar arm langs de lamp gaat, gaat deze aan. Wanneer het licht is, gaat het lampje niet branden door activering via beweging.

Er moeten 2 AAA batterijen in dit nachtlampje. Deze worden niet meegeleverd, maar die hebben we altijd op voorraad liggen, dus in no-time kunnen we het lampje testen. In de badkamer, luxaflex dicht, is het vrij donker. Wanneer we met een hand lang het lampje wapperen, gaat het licht aan. Het is een mooi, zacht licht, zodat je er ’s nachts niet ineens helemaal wakker van zult schrikken, maar het geeft voldoende licht om de omgeving weer te kunnen zien. Na even gebrand te hebben, gaat het lampje ook weer uit.

Screenshot 2014-12-02 at 20.26.19

Mijn zoon vindt het jammer dat hij er niet bij kan lezen. Ik leg hem uit dat daar zijn leeslampje voor is, en dat hij dit nachtlampje bijvoorbeeld kan gebruiken om het lichtknopje van de leeslamp mee te vinden. Waar hij (en ik) vooral blij mee zijn is dat wanneer hij onverwachts een bloedneus krijgt, hij niet in het donker om zich heen hoeft te tasten naar de handdoek (die ligt altijd klaar, hij heeft behoorlijk heftige neusbloedingen), maar dat hij alleen maar met zijn arm hoeft te zwaaien en al om zich heen kan kijken. Het geeft hem rust, en mij dus ook!

Philips nachtlampje met sensor en LED verlichting
Bekijk op bol.comDisney Spiderman
Bestel dit nachtlampje hier >>>>

Screenshot 2014-12-02 at 20.59.58

 

Overigens heeft tweelingzus de Philips nachtlamp / projector van Disney Prinsessen gekregen. Bekijk op bol.com

De recensie daarover kun je <hier> lezen >>>>

Share