Screenshot 2015-05-13 at 21.06.21De leuke motorfiets van Pieter Post is ideaal om pakjes en brieven af te leveren in heel Groenbeek! De motorfiets kan rijden en in het zijspan kan Pieters trouwe vriend Smoes altijd meerijden om hem te helpen. Bevat Pieter met helm, Smoes met bril en twee brieven. De grootte past bij de voertuigen, figuurtjes en speelsets van Pieter Post. Verzamel ze allemaal en maak je eigen Pieter Post-wereld!

Recensie
Pieter Post, al jaren oud. Heeft nu een complete up-grade gehad door lancering van een nieuwe animatiefilm. Ik houd helemaal niet van up-grades van goede dingen uit mijn jeugd maar deze is goed gelukt. Pieter Post was altijd wat gezapig en kon wel een opfrisbeurt gebruiken.

Screenshot 2015-05-13 at 21.26.50

 

IMG_1194De lol is datIMG_1195 dit mooie figuurtje helemaal past bij het nu, bij de kinderen die door de nieuwe film met dit leuke mannetje in aanraking komen, maar ook nog steeds uitstekend lijkt op de Pieter Post van jaren geleden.

Het kleine Pietertje in zijn motor met Smoes in het zijspan sprak onze kinderen meteen aan. Het is leuk dat de figuurtjes los kunnen van de motor en dat er in het postbakje achterop twee losse brieven zitten. Het nodigde uit om mee te spelen, te rijden, post rond te brengen en ik denk dat het spel nog meer gestimuleerd wordt als je een aantal figuurtjes hebt.

De figuurtjes zijn degelijk gemaakt en kunnen wel tegen een stootje. En als er niet mee gespeeld staat dit figuurtje heel vrolijk op de vensterbank. Dat zou voor mij al een goede reden zijn om dit speelgoed, met een nostalgisch gevoel erbij, te kopen

IMG_1193 IMG_1196

Pieter Post – Motorfiets met Pieter en kat Smoes
Bekijk op bol.comBOTI, speelgoed, vanaf 3 jaar
Bestel dit speelgoed hier >>>>

 

Share