Vrolijke vriendjes – Magisch Speelhuis

Vrolijke vriendjes – Magisch Speelhuis van VTech is genomineerd door de vakjury als Speelgoed van het Jaar en maakt kans om gekozen te worden tot Speelgoed van het Jaar 2015 in de leeftijdscategorie 0 – 3 jaar.

Informatie
Bekijk op bol.comAdviesprijs: € 49,95
Fabrikant: VTech

Voor meer informatie over Vrolijke vriendjes – Magisch Speelhuis, en samenvattingen uit het juryrapport, klik hier >>>>

Voor informatie over ander genomineerd speelgoed, klik hier >>>>

speelgoed-van-het-jaar-logoMijn ervaring met Vrolijke vriendjes – Magisch Speelhuis als lid van de vakjury van Speelgoed van het Jaar 2015:

Een moderne, interactieve variant van een poppenhuis die echt uitnodigt tot spelen. Het blijft leuk om poppetjes in en uit huis te plaatsen, via lift, glijbaan of gewoon zelf. Het dagelijks leven kan nagebootst worden, er kan geslapen, gegeten en gespeeld worden. En daar bovenop komt nog het interactieve element waarbij er gepraat en gezongen kan worden bij de ‘Magic Points’.

Een aandachtspuntje is de aantrekkelijke verpakking die meerdere poppetjes laat zien. Bij dit speelhuis zit één Magisch Vriendje en een hondje. De andere ‘vriendjes’ zijn apart te koop. Wel is het goed om te weten dat ieder Magisch Vriendje wat je er bij aanschaft een eigen rol in dit huis krijgt, met eigen interactie, wat het uitbreiden van deze set erg aantrekkelijk maakt.

Spelen in de leeftijdsgroep 0 – 3 jaar; algemene informatie:

  • Een baby verkent de wereld om zich heen. Vooral felle kleuren trekken zijn attentie. Het moeten grote stukken zijn want iets goed pakken, kan hij nog niet. Geluidjes zijn ook altijd in trek.
  • De dreumes kan al weer wat meer. Speelgoed achter je aan trekken is dan leuk. Een dreumes zit vol vragen. Speelgoed kan antwoorden geven en mogelijkheden stimuleren.
  • Peuters bouwen met blokken, maken muziek en spelen graag met andere kinderen. Een spelletje spelen gaan ze nu steeds vaker doen.

vtech-vrolijke-vriendjes-magisch-speelhuis-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-vaders-speel-goed-samen-3

Spelen met Vrolijke vriendjes – Magisch Speelhuis
Dit is echt speelgoed waarmee je kind zich eindeloos zelf kan vermaken. Als baby is het leuk om het poppetje te pakken en ergens op of in te plaatsen, maar al snel is het ontdekken van alle interactieve elementen ook een uitdaging. Een wat ouder kind kan heerlijk fantasiespel beleven met dit vrij complete speelhuis.

Samen spelen met Vrolijke vriendjes – Magisch Speelhuis
Samen spelen met leeftijdsgenootjes is op jonge leeftijd meer “naast elkaar” spelen dan “met elkaar”, maar met dit speelhuis zullen kinderen toch snel in samenspel belanden. Iets oudere kinderen kunnen natuurlijk met dit speelhuis hele avonturen samen beleven in hun fantasie.

Als ouder is het in eerste instantie leuk om je kind de verschillende mogelijkheden te laten ontdekken en later om mee te gaan in de fantasie van het kind. Een speeldag in het speelhuis hoeft niet op een werkelijke dag te lijken, er is niets mis met fantasie: drie keer per dag barbecueën, samen met de hond naar school… in fantasie is alles mogelijk!

Bekijk op bol.comVrolijke vriendjes – Magisch Speelhuis van VTech bestel je hier >>>>

vtech-vrolijke-vriendjes-magisch-speelhuis-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-vaders-speel-goed-samen-2

Dirk Raven (28 Posts)


Typetuin typecursus voor kinderen met dyslectie [review]
Vakantie is..... [persoonlijke blog]
Share