BQZ voor mijn pre-puber

BQZ-braqeez-schoenen-copyright-trotse-vaders-1Braqeez heeft schoenen vanaf maatje 20 t/m schoenen maat 40/42. Allemaal van goede kwaliteit en binnen de collectie een complete lijn voor meisjes èn voor jongens. Mijn kinderen hebben al heel wat schoenen van dit merk “versleten”, waarbij ik erbij moet zeggen dat ze na intensief gebruik niet kapot zijn gegaan, maar we wel, laat ik het mild uitdrukken, gedragen uitzien.

Dat ze niet kapot gingen is voor mij een verrassing. Het is niet de eerste keer dat ik dacht te kiezen voor ‘duurdere-dus-vast-betere’ schoenen voor de kinderen, in de hoop dat ze minimaal een seizoen mee zouden gaan, maar dat ik aan het eind van het seizoen alsnog een tweede paar schoenen moest kopen.

Bij Braqeez heb ik dat nog nooit gehad. Sterker nog: nu de voeten van de kinderen niet meer zo snel groeien, kunnen ze ze zelfs langer dan één seizoen dragen.

BQZ-braqeez-schoenen-copyright-trotse-vaders-2

Mijn pre-puber, 11 jaar, begint steeds meer inspraak te krijgen in wat hij wel en niet aan wil. Voor mij even wennen, ik leg eigenlijk gewoon kleding klaar voor de volgende dag en had alleen met mijn dochter wel eens discussies (“néé, in de winter kun je niet in een rokje zonder maillot naar school!”). BQZ-braqeez-schoenen-copyright-trotse-vaders-3De jongens trokken braaf aan wat klaar lag. Wel leuk dat ze nu een eigen smaak krijgen en die mening ook uiten.

Gelukkig vielen de schoenen die ik -zonder overleg- voor mijn oudste had besteld in goede aarde: uit ‘gaaf’, ‘vet cool’ en andere uitdrukkingen bleek dat ze een schot in de roos waren. Ze zijn dan ook erg leuk, sportief, stoer en weer van goede kwaliteit. Ze zitten volgens mijn zoon heerlijk en zoals je op de foto ziet, kun je er behalve op lopen en rennen, ook prima mee springen en ‘stunten’.

Deze en andere schoenen van Braqeez kun je hier bekijken >>>>

Ze zijn te koop in de betere schoenwinkels.

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Smart De Drie Kleine Biggetjes is genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2015
Blopens Frozen Activity Set
Share