Crayola Picture Perfect is genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2015 in de leeftijdscategorie kinderen van 8 – 9 jaar. Er kan t/m 01 november 2015 gestemd worden op dit speelgoed. Je maakt daarmee kans op mooie prijzen. Stemmen kan via deze link >>>>

picture-perfect-crayola-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders

picture-perfect-crayola-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders-3Picture Perfect; informatie van de fabrikant (Crayola)
Met de Picture Perfect kunnen kinderen tussen 8 en 12 jaar alles natekenen wat ze maar willen. De Picture Perfect projecteert een beeld op papier waarmee het gemakkelijk wordt om 2D- en 3D producten en zelfs beelden van smartphones en tablets precies na te tekenen. Het gepatenteerde foto-filter maakt het ook eenvoudig om foto’s om te zetten in lijnen. De Picture Perfect geeft kinderen alles wat ze nodig hebben om te starten met het tekenen en kleuren van realistische afbeeldingen.

picture-perfect-crayola-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders-4Juryrapport:
Dit is een nieuwe manier van tekenen: maak een foto met je telefoon en teken die na. Elk voorwerp kun je natekenen. Maar let op: zorg altijd voor een goede lichtinval anders heb je geen goed resultaat.

Pedagogisch verslag:
Welk kind wordt als echt tekentalent geboren? Wie zou er niet eens een mooie en waarheidsgetrouwe tekening willen maken en showen? Wellicht ieder kind, maar niet ieder kind kan dat dus. picture-perfect-crayola-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders-2Wel, de Crayola Picture Perfect kan bij die wens een grote steun zijn. Met deze tekentechniek – eigenlijk een overtrektechniek, maar dan anders – kan die wens waar worden gemaakt.

Via een projectietechniek wordt er op een blad papier een afbeelding geprojecteerd die of van een smartphone, van een 2D of 3D plaatje of beeldje afkomstig is. Het vraagt een vaste hand om dan op dat witte blad papier de daar geprojecteerde afbeelding over te trekken en met kleuren in te vullen. Maar, het resultaat daarvan kan verbluffend zijn. Haal tekenverlegende kinderen op deze moderne 21ste eeuwse wijze over de streep, zo zegt de pedagoog.

picture-perfect-crayola-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders-1

Bekijk op bol.comCrayola Picture Perfect bestel je hier >>>>

Voor de persoonlijke mening van een jurylid van de vakjury en meer uitleg over wat je met dit speelgoed kunt en hoe je er (samen) mee kunt spelen, klik hier >>>>

Voor informatie over ander speelgoed wat is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015, klik hier >>>>

Video:

Share