Vtech Flipsies – Sandy & Droomhuis / Luxe Jacht is genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2015

VTech Flipsies – Sandy & Droomhuis / Luxe Jacht is genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2015 in de leeftijdscategorie kinderen van 6 – 7 jaar. Er kan t/m 01 november 2015 gestemd worden op dit speelgoed. Je maakt daarmee kans op mooie prijzen. Stemmen kan via deze link >>>>

flipsies-sandy-droomhuis-luxe-jacht-vtech-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders

flipsies-sandy-droomhuis-luxe-jacht-vtech-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders-3Flipsies – Sandy & Droomhuis / Luxe Jacht; informatie van de fabrikant (VTech)
Leef je droom! Sandy verandert in een dolfijnenverzorgster. Maar dat is nog niet alles! Het huis van Sandy transformeert in een luxe jacht met glijbanen en een zwembad. Druk op de magische ketting om alles over Sandy te weten te komen. En plaats Sandy en haar vriendinnen op de Magic Points om vrolijke zinnetjes en geluiden te horen. Inclusief Flipsie Sandy en losse accessoires, waaronder een dolfijn, meubeltjes en kleertjes.

flipsies-sandy-droomhuis-luxe-jacht-vtech-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders-4Juryrapport:
Van je droomhuis naar een luxe jacht! Met de Flipsies, en de vele losse accessoires zoals kapsels, kleertjes en een dolfijn transformeer je Sandy eenvoudig in een echte dolfijnenverzorgster. En Sandy kan praten door op haar ketting te drukken of haar op één van de Magic Points van de speelset te plaatsen. Uit te breiden met meer Flipsies.

Pedagogisch verslag:
Een voorbeeld van een droomspel, beter van een fantasiespel. Je wanen in een betoverende wereld van dolfijnen en van zorgen voor die dolfijnen. Maar, dan klap je de boot open en dan kom je spelenderwijs terecht in een wereld van wonen op een luxe jacht. flipsies-sandy-droomhuis-luxe-jacht-vtech-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders-2En wat voor een yacht? Je kunt als bewoonster Sandy spelen met de verlichting, de meubelen, de kleren, enz. Kortom: je fantasie kan hier de vrije loop gelaten worden.

Fantasiespelen doen een beroep op het verbeeldend vermogen van kinderen, op het je inleven in een rol, op het de dingen die bij deze yacht zijn meegeleverd een speelbare plek in jouw fantasiespel te geven. Fantasie lijkt op creativiteit en creativiteit is een vaardigheid die, volgens de huidige discussie in het basisonderwijs over welke vaardigheden er in de 21ste eeuw het belangrijkste zijn als belangrijkste wordt gezien. Kortom: spelen met Sandy en haar dolfijnen en Sandy op een luxe schip draagt bij aan de ontwikkeling van een hoog gewaardeerde vaardigheid van de opgroeiende 21ste eeuwse mens.

flipsies-sandy-droomhuis-luxe-jacht-vtech-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders-1

Bekijk op bol.comFlipsies – Sandy & Droomhuis / Luxe Jacht van VTech bestel je hier >>>>

Voor de persoonlijke mening van een jurylid van de vakjury en meer uitleg over wat je met dit speelgoed kunt en hoe je er (samen) mee kunt spelen, klik hier >>>>

Voor informatie over ander speelgoed wat genomineerd is als Speelgoed van het Jaar 2015, klik hier >>>>

EVEREST: verslag van de première en de film
Crayola Picture Perfect is genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2015
Share