Cup King van 999 Games is genomineerd door de vakjury als Speelgoed van het Jaar en maakt kans om gekozen te worden tot Speelgoed van het Jaar 2015 in de leeftijdscategorie 8-9 jaar.

Productinformatie en adviesprijs:
Aantal spelers: 2 – 6 spelers
Speeltijd: 20 minuten
Adviesprijs: € 19,99
speelgoed-van-het-jaar-logoFabrikant: 999 Games

Voor meer informatie over Cup King, en samenvattingen uit het juryrapport, klik hier >>>>

Voor informatie over ander genomineerd speelgoed, klik hier >>>>

Spelen in de leeftijdsgroep 8-9 jaar; algemene informatie:
Spelletjes spelen en kennis testen. Allerlei soorten spelletjes, voor de lol of informatieve, zijn geschikt. Of constructiebouwwerken maken. Wetenschap ontdekken want ze zijn heel nieuwsgierig, en ze willen veel dingen uitproberen: hoe werkt het en hoe zit het in elkaar? Je zou kunnen zeggen dat de wetenschap op deze leeftijd dan ook een rol speelt. Leerzame spelletjes kunnen op een speelse manier helpen lesstof van school beter onder de knie te krijgen.

cup-king-999-games-speelgoed-van-het-jaar-trotse-vaders-trotse-moeders-speel-goed-samen-1

Spelen met Cup King:
Volgens de fabrikant is dit speelgoed gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar en ik denk dat dit een goede leeftijdsindicatie is voor dit spel. Jongere kinderen zullen het ongetwijfeld leuk vinden om de bekertjes te stapelen, maar om het spel te spelen zoals het de bedoeling is, is wel inzicht nodig, bijvoorbeeld of een waarde hoger of lager is. Bekertjes om laten vallen is bij iedere leeftijdsgroep leuk!

Samen spelen met Cup King:
Dit spel is met 2 tot 6 spelers te spelen en dat vind ik een van de grote pluspunten van Cup King. Veel spellen zijn geschikt t/m 4 spelers en worden langdradig bij meerdere deelnemers. dit spel blijft echter leuk en is dus geschikt voor het gezin of om samen met vriendjes / vriendinnetjes van je kind(eren) te spelen.

Bekijk op bol.comCup King van 999 Games bestel je hier >>>>

cup-king-999-games-speelgoed-van-het-jaar-trotse-vaders-trotse-moeders-speel-goed-samen-2

Voor informatie over ander speelgoed wat genomineerd is als Speelgoed van het Jaar 2015, klik hier >>>>

Share