VTech Vrolijke Vriendjes – Magisch Speelhuis is genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2015 is genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2015 in de leeftijdscategorie kinderen van 0 – 3 jaar. Er kan vanaf 15 september 2015 t/m 01 november 2015 gestemd worden op dit speelgoed. Je maakt daarmee kans op mooie prijzen. Stemmen kan via deze link >>>>

vrolijke-vriendjes-magisch-speelhuis-vtech-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders

vtech-vrolijke-vriendjes-speelhuis-speelgoed-samen-speelgoed-van-het-jaar-2VTech Vrolijke Vriendjes – Magisch Speelhuis; informatie van de fabrikant (VTech)
Groot en magisch speelhuis met 3 verdiepingen en een tuin met schommel, glijbaan en BBQ. Plaats Vrolijk Vriendje Sofie en andere Vrolijke Vriendjes op de 7 Magic Points en luister naar de vrolijke zinnetjes, geluiden, melodietjes en gezongen liedje. De lift beweegt op magische wijze omhoog en omlaag om de Vrolijke Vriendjes van de ene verdieping naar de andere te brengen. Inclusief Vrolijk Vriendje Sofie en haar hondje.

vtech-vrolijke-vriendjes-speelhuis-speelgoed-samen-speelgoed-van-het-jaar-3Juryrapport:
Een interactief speelhuis dat aansluit op het dagelijks leven van een kind. Met een nieuwe techniek: Magic Points. Als je meerdere vriendjes hebt dan kunnen ze met elkaar communiceren als je ze in de speelkamer plaatst. Elk vriendje beschikt over 6 melodietjes, 3 gezongen liedjes en heel veel leuke zinnetjes. Een speelhuis dat gemakkelijk zelf in elkaar is te zetten, tegen een stootje kan en met een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Pedagogisch verslag:
Een speelhuis voor de kleintjes, dat spelenderwijs de jongsten onder ons (zo vanaf 1.5 tot en met 5 jaar) went aan een omgeving waarin veel zo maar lijkt te gebeuren. Poppetjes die praten of met elkaar praten, zingen en woordjes aan de peuters leren. Maar ook een speelhuis waarmee de peuter en de kleuter zelf een wereld kan creeren en daarbij gebruik maakt van onderdelen van het speelhuis die zelf gaan bewegen (bijv. de lift, de open haard in de woonkamer).

Dit is nu zo een stuk speelgoed dat voldoet aan de eis van goed speelgoed dat kinderen hun dagelijkse leefwereld of elementen daarvan moet bevatten om voor het kind tot spelen uit te nodigen. En al spelend verkent het jonge kind de leefwereld van het huis, de mensen daarin en alle leefritmes die daarin gewoon zijn. Dit Magische Speelhuis doet dat allemaal.

vtech-vrolijke-vriendjes-speelhuis-speelgoed-samen-speelgoed-van-het-jaar

Bekijk op bol.comVTech Vrolijke Vriendjes – Magisch Speelhuis bestel je hier >>>>

Voor de persoonlijke mening van een jurylid van de vakjury en meer uitleg over wat je met dit speelgoed kunt en hoe je er (samen) mee kunt spelen, klik hier >>>>

Voor informatie over ander speelgoed wat is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015, klik hier >>>>

Share